Вже другий зовнішній термінал самообслуговування вуличного типу встановлено в Кіровограді

 У Кіровограді встановлено ще один зовнішній термінал самообслуговування вуличного типу, цього разу по вул.Жовтневої революції (біля магазину “Візит”).  Тепер жителі мікрорайону Ковалівка можуть і вдень і вночі отримати повний спектр банківських послуг. Адже термінали вуличного типу разом з банкоматом - це пратично діюча зона самообслуговування з режимом роботи 24/7.

"Ми йдемо в напрямку активного розвитку зовнішніх терміналів самообслуговування. Вони є альтернативою кас і допоможуть нашим клієнтам отримувати банківські послуги без відвідування відділень банку, - відзначає Наталія Коваленко, керівник напрямку банкоматної та термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Безпека вуличних терміналів забезпечуватиметься так само, як і біля банкоматів - встановлюються камери відеоспостереження".

“Це дуже зручно, - ділиться враженнями кіровоградець Петро Пилипак. -  Особливо зручно в нічний час доби. Я повертаюсь з роботи, з третьої зміни і без проблем можу поповнити мобільний телефон, чи перекинути гроші на картку сину. Знаєте, я вже не один раз в житті переконувався, що всі форс-мажорні ситуації в житті трапляються вночі, у вихідний або святковий день. А з таким агрегатом - вже нічого не страшно.  Крім того, людям з обмеженими фізичними можливостями чи матерям з немовлям в колясці не потрібно просити  допомоги у вирішенні банківських питань, можна все зробити самостійно, не відвідуючи відідлень”.

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ,  відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Кожен сам може легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу . Але навіть якщо щось не зрозуміло, то завжди зможна звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

Коментарі