Студенти Кіровоградського національного технічного університету приєднались да акції “Навчайся та заробляй разом з ПриватБанком”



 ПриватБанк вітає майбутніх фахівців з Міжнародним днем студента!

Фахівці Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку провели неформальну зустріч зі студентами Кіровоградського національного технічного університету, на якій ознайомили присутніх з умовами акції “Навчайся та заробляй разом з ПриватБанком”.

“Ми пропонуємо студентам не лише навчатись користуватись сучасними гаджетами та найновішими мобільними додатками, але й спонукаємо їх до нестандартного мислення, до  отримання навиків фінансової діяльності, - розповідає Наталія Кірєєва, керівник напрямку “Кредитні карти” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Наша акція носить ігровий характер, тому прийшлась по душі всім присутнім. Так, розважаючись, кожен може ще й заробити невеличку прибавку до стипендії”.

ПриватБанк пропонує всім кіровоградцям, кому вже є 18 років та ще не виповнилось 26, прийняти участь у квесті, навчитись користуватись мобільними додатками ПриватБанку та отримати винагороду. Умови квесту дуже прості, досить лише встановити мобільні додатки, здійснити потрібні операції та гарантовано отримати бонуси за кожен етап проходження.
 
Сьогодні ПриватБанк пропонує всім найзручніші мобільні додатки - Приват24 (весь банк у Вашому смартфоні. Додаток для проведення будь-яких фінансових операцій з грішми та картами незалежно від дня тижня, часу і місцезнаходження), IPay (Додаток iPay дозволяє приймати до оплати картки Visa і MasterСard з мобільного телефону, планшета і персонального комп'ютера), ФотоКасса (Додаток дозволяє сфотографувати квитанцію, яку слід сплатити (це може бути будь-яка квитанція, наприклад, за газ), натиснути “Надіслати” – фото буде надіслано до ПриватБанку, який виконає оплату), SendMoney (Чудовий додаток для швидкого та легкого переказу коштів. Досить лише вказати номер картки, на яку бажаєте переказати гроші, і вони будуть відправлені навіть без інтернет-з’єднання, Бонус Плюс (Додаток з повним каталогом учасників програми “Бонус Плюс”), Копилка (Мобільний додаток для роботи з послугою “Копилка” - найпростіший і веселий спосіб накопичувати гроші), LiqPay (Мобільний додаток для зручних грошових переказів лише за номером телефону), Екстрені гроші (За допомогою цього простого додатку  можна знімати гроші в банкоматах ПриватБанку без наявності картки), Мої вклади (З цим додатком можна переглядати актуальні умови та ставки за депозитами, оформляти або поповнювати депозити, контролювати свої заощадження) тощо.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі