ПриватБанк пропонує кіровоградським сільгоспвиробникам вигідний лізинг


ПриватБанк пропонує кіровоградським  аграріям унікальну програму придбання сучасної нової аба вживаної сільськогосподарської техніки у лізинг за найвигіднішими умовами та найнижчими відсотками.

“Сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам найвигідніші умови придбання сучасної, якісної сільськогосподарської техніки. Наша програма лізингу предбачає від 0,1% річних при терміні оплати 12 місяців та 12% річних при терміні - від 12 до 60 місяців, - розповідає Поліна Басс, керівник Напрямку по кредитуванню клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - співпрацюючи з передовими українськими компаніями - ТОВ "Приват Лізинг", яка здійснює забезпечення ринку високоякісною сільськогосподарською технікою таких світових марок, як CLAAS, AMAZONE, KUHN, GRIMME та інші та ТОВ “НовоФарм”, яка є офіційним дистриб'ютором всесвітньо відомого виробника сільськогосподарської техніки CASE, ми розробили унікальні кредитні та лізингові програми з продажу техніки. А висококваліфіковані фахівці цих компаній надають гарантійний та післягарантійний сервіс, а також проведуть навчання з експлуатації та технічного обслуговування імпортної техніки”.


“Я скористався програмою лізингу ПриватБанку, - ділиться враженнями Іван Кульчицький, керівник сільськогосподарського фермерського господарства, що у Добровеличківському районі. - Нещодавно я придбав дуже потрібний в господарстві, хоча і не дешевий, трактор. Техніка вже  працює в полі, а я маю можливіть оплачувати її вартість частинами, при цьому не переймаюсь, що мені слід вилучити з бізнесу значну суму коштів. Дуже зручно. Мені сподобалось”.
 
ПриватБанк пропонує аграріям купувати сільськогосподарську техніку за схемою фінансового лізингу, яка надає ряд переваг. А це і адаптований графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу, і  можливість оплати техніки частинами за рахунок прибутку від її використання, при цьому не виводячи з обігу всі 100% вартості покупки, і відсутність додаткової застави для залучення фінансування.  Клієнти, які придбали техніку у лізинг, економлять  на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту з ПДВ та збільшенні витрат на суму відсотків і комісій. При цьому банк ще й захищає майно, адже на предмет лізингу не можна накласти арешт або звернути стягнення.

Як предмет лізингу розглядається і нова, і вживана сільськогосподарська техніка марок Case, Claas, Amazone, Grimme, Kuhn (трактори, комбайни, навісне та причіпне обладнання) від партнерів банку компаній ТОВ “НовоФарм” і ТОВ “ПриватЛізинг”.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер банківського ринку.
Сьогодні Кіровоградська філія обслуговує 377 132  рахунків індивідуальних клієнтів, 6,4 тисяч корпоративних клієнтів, 1,7 тисяч приватних підприємців.
У регіональній мережі працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та  по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі