ПриватБанк робить крок назустріч своїм клієнтам

ПриватБанк пропонує реструктуризацію заборгованості тим кіровоградцям, які через певні життєві обставини не в змозі вчасно виплатити борги по кредитам.

Клієнти ПриватБанку зажди з задоволенням користуються різноманітними банківськими  продуктами - депозитами, кредитами, програмами “Оплата частинами”, “Бонус Плюс”, “Миттєва розстрочка” тощо. Для своєчасного виконання своїх зобов'язань перед клієнтами, як довірили ПриватБанку свої кошти та оформили депозити, Банку необхідно слідкувати за своєчасним поверненням кредитних продуктів.

“Дуже часто, особливо у періоди економічної нестабільності в державі, у деяких наших клієнтів виникають заборгованості по кредитам,  - розповідає Дмитро Маслов, заступник керівника Направлення "Credit collection” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Переховування від банку не вирішує питання погашення боргу, а тільки погіршує ситуацію, збільшує кредитну заборгованість та  становище боржника. Ми ж завжди робимо кроки назустріч, намагаємось зрозуміти наших клієнтів, які попали у скрутне становище. Вивчаємо ситуацію та пропонуємо індивідуальний підхід до вирішення проблемних запитань”.  

“Так склались обставини, що я не зміг погашати вчасно кредит, який взяв у ПриватБанку на розвиток підприємництва, - розповідає Дмитро Бондаренко, приватний підприємець. - Відверто скажу, спочатку було ніяково і не знав, що ж робити. Розумів, що борг, відсотки, пеня..все як сніжний ком росте. До мене зателефонували з "Credit collection” та запропонували реструктуризацію. Звичайно, спочатку я не зрозумів що до чого, але співробітники Банку все чудово пояснили та склали індивідуальний графік погашення заборгованості. Я вже все сплатив, погасив усі борги і сплю спокійно, як то кажуть”.

ПриватБанк  пропонує своїм клієнтам індивідуальний підхід до вирішення їхніх проблемних питань. При проведенні реструктуризації боргу Банк списує частину боргу, продовжує термін повернення кредиту. Тому у разі виникнення проблеми не слід уникати їх, потрібно звернутись до Банку, який завжди зробить крок назустріч.

Нагадаємо, ПриватБанк ще на початку травня першим з українських банків скасував нарахування відсотків за кредитами воїнам і позичальникам, яких мобілізовано в українську армію. Також, ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.

Коментарі