ПриватБанк продовжив фінансування найбільшому українському видобувачеві натурального каменю «Кіровоградграніт»

ПриватБанк пролонгував фінансування найбільшому українському виробникові виробів з натурального каменю - кіровоградському публічному акціонерному товариству  "Кіровоградграніт".  Як повідомили в банку, кредитні кошти виділені для розширення виробництва та матеріально-технічної бази підприємства.

"Використання підприємством сучасних продуктів банку, в т.ч. кредитних, дозволить цій провідній компанії забезпечити охоплення більшої частки ринку за рахунок збільшення поставок своєї продукції”, - зазначив директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло.

ПАТ «Кіровоградграніт» (Кіровоградська обл., Україна) входить в десятку найбільших виробників каменещебеневої продукції в Україні. За офіційними даними державних органів статистики займає 18 місце серед підприємств України з експорту цієї продукції. В структуру підприємства входять Новопавлівський, Помічнянський і Новгородківський кар'єри, які оснащені найсучаснішим обладнанням: потужними погрузчиками CATERPILLAR, FIAT COBELKO, HITACHI, дробарками PARKER, буровими машинами ATLAS COPCO, власним автомобільним парком 30-ти і 40-тонних автомобілів MAN, МАЗ та іншим сучасним устаткуванням.
Загальна виробнича потужність підприємства становить 800 тис. м³ продукції на рік.

Коментарі