ЮніорБанк запрошує світловодців взяти участь у конкурсі



З 10 листопада до 10 грудня цього року ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку та Світловодська дитяча школа мистецтв проводять конкурс малюнків  «Моя осінь з Карткою ЮНІОРА».

«Ми запрошуємо взяти участь у конкурсі всіх юних світловодців віком від 7 до 16 років, – розповідає Олена Адамович, керівник відділення № 111 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. – Кожен, хто бажає продемонструвати свій талант художника, отримати призи та подарунки, має надати свої роботи в наше відділення, яке знаходиться на вулиці Леніна, 94. Переможців визначатиме найсправедливіше жюрі – наші клієнти, які будуть не лише милуватися талантами юних митців, а й голосувати за найкращу роботу».

«Кожен учасник має розкрити тему своєї осені з Карткою ЮНІОРА, – додає Катерина Шевченко, викладач Світловодської дитячої школи мистецтв. – Нам дуже приємно співпрацювати з ЮніорБанком, адже в нас одна мета – наповнити життя наших дітей прекрасним, розкрити всі барви світу та наповнити ними душі наших маленьких геніїв. А я впевнена, що наші діти, всі до одного, – генії. Дорослим варто лише розкрити приховані таланти».  

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в Україні 2009 року. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає дітям і підліткам можливість безкоштовно навчатися в БізнесШколі, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя.

Коментарі