Колектив ансамблю “Чиста криниця” та ПриватБанк стали партнерами

 Ансамбль театралізованої пісні "Чиста криниця" будинку культури "Авіатор" Державної льотної академії національного авіацїйного університету запросив до себе на гостину спеціалістів відділення 78 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.   
“Ми багато читали в місцевих засобах масової інформації про безліч цікавих продуктів та послуг, які пропонує ПриватБанк для пенсіонерів, - розповідає Ніна Бредіхіна,  керівник ансамблю театралізованої пісні "Чиста криниця" , - тому ми запросили до себе в Будинок культури спеціалістів ПриватБанку, аби вони детально нам не тільки розповіли, але й показали і навчили всім банківським премудростям. Якщо ми підкорили музичний Олімп, то чому не підкорити й сучасні технології та гаджети”.

“Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим,  - розповідає керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Титаренко. - Технологічні та технічні можливості  ПриватБанку зростають чи не щоденно, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, а з нами повиненні рости і наші клієнти.  Сьогодні ми бажаємо, аби людям пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами було звично та зручно, а дистанційне обслуговування не викликало труднощів”.

“Ми навіть не чекали, що наша зустріч стане такою цікавою, - ділится враженнями Тетяна Скерлет, керівник відділення 78 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - Ми познайомили поважних артистів з
перевагами пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами  “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”.  Аби зустріч не здалася  нудною, а засвоєння почутого проходило швидше,  розповіді чергувались з переглядом  коротких  роликів, піснями учасників ансамблю та грою на баяні.  Нас вразила неймовірна енергетика, жагуче бажання творити, жити, пізнавати нове. Тепер ми стали не тільки партнерами, але й справжніми друзями. Адже навчались не лише наші артисти, пенсіонерами їх назвати навіть язик не повертається, але й ми. Ми навчалися любити життя та дихати на повні груди”.
ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 60500 пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку.  Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 2,5 тисяч нових пенсійних рахунків.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі