Кіровоградці зможуть заробити грошові бонуси в розважальному центрі SMART HOUSE

 Оплачуючи карткою послуги за сучасні, неймовірно веселі розваги, дитячі дні народження чи ігри у дитячому розважальному центрі "SMART HOUSE", клієнти ПриватБанку отримають 5% бонусів.

Дитячий розважальний центр "SMART HOUSE", що у Кіровограді по провулку Василівському, 10, приєднався до програми “Бонус Плюс” та став ще одним партнером ПриватБанку.  Коли батьки займаються своїми "дорослими" справами, їх діти будуть завжди під пильним оком досвідчених вихователів, які організують дитяче дозвілля максимально весело, безпечно, творчо і пізнавально. А ще - нададуть необхідну інформаційно-консультаційну допомогу батькам.

"Ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у тому випадку використання та застосування сучасних  інноваційних важелів, - ділиться враженнями  Оксана Крижанівська, керівник дитячного розважального центру "SMART HOUSE" .  - ПриватБанк надає їх нам і абсолютно безкоштовно.  Це чудово, адже на власні розробки та втілення різних програм потрібен час та значні капіталовкладення. ПриватБанк ділиться з нами не лише своїми найсучаснішими програмами, але й клієнтами”.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

Зазвичай всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси у вигляді грошей накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту “Універсальна”. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі. Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24.  Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

“Сьогодні все більше кіровоградських підприємців  розуміють, що становлення та розвиток їх бізнесу залежить від можливості модернізації, знаходження нових шляхів розвитку та залучення найсучасніших технологій, - розповідає  Артем Чайка, керівник відділення 25 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Звичайно, малий та середній бізнес, враховуючи складність економічної ситуації, не в змозі дозволити собі сьогодні жодних зайвих витрат. Ми пропонуємо нашим клієнтам найсучасніші та найтехнологічніші програми, які відкривають бізнесу нові можливості збільшення клієнтопотоку, а відповідно і товаробігу”.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі