25 тисяч кіровоградців довірили свої заощадження ПриватБанку

25 тисяч кіровоградців довірили свої заощадження ПриватБанку, розмістивши депозити на загальну суму в 1 млрд 500 млн грн, та отримали майже 200 млн грн прибутку у вигляді відсотків.

“Лише у нинішньому році 12 000 кіровоградців стали нашими партнерами та, долучившись до різних депозитних програм ПриватБанку, розмістили на вкладах більше 120 млн. грн,  - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Наші клієнти завжди впевнені в збереженні своїх коштів, які крім того, працюють і на збільшення їх доходу”.

Питання збереження коштів та збільшення доходів завжди цікавлять людей не зважаючи на історичні чи політичні епохи. Людина завжди думає про майбутнє і хоче бути впевнена в збереженні коштів, які будуть працювати на збільшення її статків. ПриватБанк займає лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю. Банк пропонує своїм клієнтам індивідуальний підхід і гнучкі пропозиції, які задовольнять потреби будь-якого вкладника. Сьогодні розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення.

“Ми намагаємось пояснити кожному клієнту, що його гроші працюватимуть на економічну підтримку і розвиток нашого регіону, - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку і сьогодні активно фінансує комунальну сферу області, сільське господарство, промислове виробництво, оптово- роздрібну торгівлю, малий і середній бізнес”.

ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online, що дає можливість самостійно відкривати депозитні рахунки в Приват24, миттєво розмістити гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати або знімати гроші з депозитного рахунку, контролювати в режимі реального часу залишки на депозитному рахунку та спостерігати, як стабільно зростають доходи на процентному рахунку.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.
Сьогодні Кіровоградська філія обслуговує 377 132  рахунків індивідуальних клієнтів, 6,4 тисяч корпоративних клієнтів, 1,7 тисяч приватних підприємців.
У регіональній мережі працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії - по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua   

Коментарі