ПриватБанк фінансує Кіровоградські компанії під 4% річних

Кіровоградське приватне підприємство “Будсантех” вже не вперше користується безресурсною гарантією ПриватБанку - унікальною послугою “Гарантовані платежі”. Це - нова для бізнесу України система фінансування через надання українським компаніям і підприємцям безресурсних гарантій. "Гарантований платіж"  дозволяє підприємствам залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою 4% річних.

"Це відмінний стимул для економіки, адже залучення таких ресурсів дешевше будь-якого банківського кредиту і вигідніше використання власних коштів, - зазначає  Поліна Басс, керівник напрямку по кредитуванню клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Користування послугою “Гарантований платіж” надає змогу оплатити товар частково чи повністю за рахунок наданого банком ліміту фінансування, укладати контракти без попередньої оплати. Підприємство продовжує працювати, не тільки не знижуючи оборотів бізнесу, але й здешевлючи вартість свого товару".

“Завдяки послузі “Гарантовані платежі” ми отримуємо товар від постачальника з відстрочкою платежу, - розповідає Костянтин Буров, директор ПП “Будсантех”, -  так як банк гарантує оплату наших зобов'язань у встановлену дату в повному обсязі. При цьому “Гарантовані платежі” істотно дешевше, ніж класичні кредити. Крім того, Банк дає нам можливість співпрацювати, користуючись “Гарантованими платежами” з будь-яким контрагентом, в якому б банку України цей контрагент не обслуговувався”.

Для отримання фінансування за програмою "Гарантовані платежі" клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в системі електронного банкінгу Приват24. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином, знижуючи собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару.

Довідник компаній, що користуються послугою “Гарантовані платежі”, розміщений на сторінці сайту .  Цей довідник надзвичайно крисний для тих підприємств, які намагаються збільшити свої продажі і налагодити відносини з новими партнерами. Щомісяця цю сторінку сайту відвідують понад 7000 клієнтів, як діючих, так і потенційних. І їх кількість постійно зростає.

Сьогодні у Кіровоградській області послугою “Гарантовані платежі” користуються більше 27% VIP-клієнтів та більше 7,3% клієнтів - представників малого та середнього бізнесу.

Коментарі