Перевзути власну автівку до зими тепер можна в розстрочку

 ПриватБанк та магазин “Автозапчастини”, що по вулиці Шевченка,58, стали партнерами. Магазин “Автозапчастини” став ще одним щасливим учасником  програми “Оплата частинами” ПриватБанку, і тепер кіровоградські автомобілісти можуть не боятись наступаючих холодів та негоди. ПриватБанк дає змогу кожному  автовласнику перевзути свої автомобілі у зимові автошини, придбати запасні частини для вітчизняних та імпортних авто в розстрочку - оплачуючи товар частинами та без переплат.

 “Неймовірно, але до програми “Оплата частинами” я долучився одразу ж, як мені запропонували її спеціалісти ПриватБанку, - розповідає Володимир Єделькін, власник магазину “Автозапчастини”. - Напередодні до магазину звернувся клієнт, який мав бажання придбати зимові шини для свого авто. І перше його запитання було, чи співпрацюємо ми з ПриватБанком по програмі “Оплата частинами”. Тому я відразу погодився на прозицію банкірів та долучився до програми, розуміючи наскільки це вигідно”.
 
Програма ПриватБанку “Оплата частинами” користується заслуженим попитом серед кіровоградців. Вже більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі області приєднались до цього найзручнішого сервісу ПриватБанку.
 
Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні, товари, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек,  що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку.


Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.


«Ми всі розуміємо, що якісний товар не може коштувати дешево, тому придбати його може не кожен, - додає Володимир Єделькін . - Приватбанк дає змогу кожній людині стати власником бажаного товару  і користуватись ним уже сьогодні, а згодом виплачувати його частинами, і що основне - без відсотків та доплат.  Це дуже гарна підмога і для наших покупців, і для нас, особливо у такий нестабільний час”.


“Сьогодні нашими партнерами у сервісі “Оплата частинами” стає все більше підприємств торгово-сервісної мережі регіону, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить суттєве збільшення доходів”.  
 
Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.

Коментарі