ЮніорБанк навчає сільских школярів економіки

Спеціалісти ПриватБанку провели урок економіки у Перчунівській ЗШ І-ІІІ ступенів Добровеличківського району.

У листопаді, в рамках тижня фінансової грамотності, на базі Перчунівської ЗШ І-ІІІ ступенів Добровеличківського району,  було проведено районний семінар для вчителів економіки на тему: “Розвиток пізнавальних інтересів учнів до економічних проблем”. До проведення семінару долучились і спеціалісти ПриватБанку.

“Надзвичайно приємно, що саме нас, спеціалістів ПриватБанку, запросили прийняти участь у семінарі, - розповідає Інна Ломашкевич, керівник Помічнянського відділення Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми маємо великий досвід у навчанні школярів азам фінансової грамотності. БізнесШкола ЮніорБанку зарекомендувала себе як серйозна освітня програма, як навчає, розвиває та формує особистість майбутнього високосвідченого будівника європейської держави”.
На уроці економіки в 11 класі  Інна Ломашкевич докладно розповіла учням про права та обов`язки сторін в депозитному договорі. В інтелектуальній командній грі "Як і чому?" перемогу над командою “Банкірів” здобула команда "Фінансистів".  

“Ми вирішили запросити на відкритий урок спеціалістів найбільшого та найсучаснішого банку держави, - ділиться враженнями Марія Наумова, директор Перчунівській ЗШ І-ІІІ ступенів Добровеличківського району. - Це був найцікавіших урок економіки, який я коли-небудь відвідувала. Теорія, яка базується на яскравих прикладах із реального життя, зацікавила не лише наших учнів, але й усіх присутніх. Думаю, багато наших випускників задумається над обранням професій, пов’язаних із вивченням економіки та фінансів. Сподіваюсь, що такі уроки стануть традиційними”.  

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в Україні 2009 року. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає дітям і підліткам можливість безкоштовно навчатися в БізнесШколі, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя.

Коментарі