ПриватБанк та “Фуршет” вручили подарунки переможцям

Три кіровоградські сім’ї стали щасливими володарами подарунків від ПриватБанку та супермаркету “Фуршет”.

З 1 вересня по 31 жовтня  Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку та супермаркет “Фуршет” проводили акцію “Тато, мама, я - платіжна сім’я”, учасники якої сплачували покупки у супермаркеті “Фуршет” картками ПриватБанку. Ті сім’ї, які здійснили найбільшу кількість транзакцій та оплатили найбільший чек, - стали переможцями.

“Метою акції було пропагування безпечних, швидких та зручних розрахунків банківськими картами, - розповідає Наталія Кірєєва, керівник напрямку “Кредитні карти” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Користування банківськими картками має численні переваги. Це і безпека - при втраті карти її можна швидко заблокувати, і зручність - розрахунки карткою проводятся значно швидше, і вигідність - на залишок коштів нараховуються відсотки, є можливість отримувати бонуси та знижки, оплачувати товар частинами і без переплат, приймати участь у програмах та акціях. Не слід боятись користуватись банківськими картами, страх, зазвичай породжується незнанням, нерозумінням, як правильно і безпечно ними користуватися, а ще - звичкою користуватись готівкою. Вже час змінювати свої старі звички”.

За зайняте перше місце суперприз - подарунковий сертифікат від супермаркету “Фуршет” на суму у 500 грн на здійснення сімейного святкового шопінгу  та футболку Юніора, отримала сама платіжна сім’я кіровоградців Селіванових - тато Ігор, мама Катерина та найменший член родини - Кирило.  
Подарунковий сертифікат на суму у 250 грн  та футболку Юніора отримали Юлія та Євген Новохатські. Корнєєва Анастасія та її мама Мирослава отримали подарунковий сертифікат на суму у 150 грн  і теж футболку юного банкіра.


Найбільшою популярністю серед українців користується платіжна пластикова картка ПриватБанку  “Універсальна”.  Її оформлення миттєве та безкоштовне. Вона дає можливість її власнику користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку, нею можна розраховуватися в торгових точках, отримуючи до 20% бонусів, відповідно до програми “Бонус Плюс”. Користування цією карткою дає можливість скористатись програмою “Оплата частинами”, купуючи товари в розстрочку та без переплат. здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі