Олександрійці долучились до послуги “Регулярні платежі” ПриватБанку

Олександрійські підприємства “КП “Житлогосп”, КП “Теплокомуненерго”, КП “ОлександріяЛіфт”, ПАТ “Укртелеком” та Олександрійське управління єдиного газового господарства стали партнерами ПриватБанку, підключившись до програми “Регулярні платежі”.  Відтепер жителі Олександрії можуть не турбуватись про щомісячну сплату за житло, тепло, електроенергію, газ чи навіть ліфт і домофон. За них все вчасно та ще й безкоштовно зробить ПриватБанк.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку можна не відвідувати відділення. Достатньо замовити послугу, і кожен місяць  з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума. Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

“Коли мені розповіли про послугу у відділенні, я вирішив спробувати, - ділиться враженнями Андрій Делієв,  житель м.Олександрії. - Спочатку чекав на кожне 5 число та ретельно звіряв усі платежі. Тепер навіть забуваю, що слід сплачувати та коли. Про оплачені рахунки нагадує Банк СМСками. Дуже зручно, а головне - безкоштовно”.

Регулярні платежі можна встановити як фіксовані, так і за сумою надісланого рахунку. Регулярний платіж з фіксованою сумою  слугує  для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. У цьому випадку клієнт особисто визначає суму платежу, і вона не змінюється протягом усього часу, на який оформлена послуга. Регулярний платіж за надісланими рахунками  ідеально підходить для оплати комунальних послуг  з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг.

“Для забезпечення здійснення послуги “регулярні платежі” клієнту потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості, - розповідає Дмитро Лаврентьєв, заступник керівника Олександрійського відділення №112 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24”.

Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 до 20 000 грн. і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.

Більше 5 тисяч жителів Кіровоградської області  з задоволенням користуються унікальною послугою “Регулярний платіж” ПриватБанку.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Коментарі