“Солодке життя” запропонував ЮніорБанк юним гімназистам

 ЮніорБанк запросив кіровоградських гімназистів - учнів навчально-виховного об’єднання спеціалізованого навчального закладу І ступеня, гімназії ім.Т.Г.Шевченка,  провести вихідний весело, позитивно та креативно, долучившись до акції “Солодке життя”.

“Ми запропонували нашим юніорам  провести разом суботню акцію “Солодке життя”, - розповідає Марія Царенко, керівник відділення №57 Кіровоградської філії ПриватБанку, - пригостити всіх смаколиками від “Булочної” та засвоїти на практиці ті знання, які діти здобули під час теоретичних занять”.

Суботній день для юніорів розпочався, як уже стало традицією, зі смішної естафети “Весела кулька”. Аби зарядити всіх енергією та розбудити тих, хто ще не прокинувся, юні банкіри розпочали надувати повітряні кульки - з логотипом ЮніорБанку та патріотичні. По-дитячому безпосередньо, весело та з гарним настроєм розпочали юніори вихідний день. А ще, кожен зарядився змагальним духом.

Потім весела команда юніорів попрямувала до “Булочної”. Тут на них чекали смаколики та конкурси. За приємним смакуванням юні банкіри начались заробляти бонуси, розраховуватись карткою та навіть розповідали вірші. Діти читали напам’ять вірші із “Кобзаря” Т.Г. Шевченка і розповідали цікаві факти з його біографії. Кожен читач отримав призи та сувеніри від ЮніорБанку.

“Ми хочемо зробити життя наших юніорів дійсно яскравим та цікавим, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми навчаємо юних банкірів не лише фінансовій грамоті, хоча і це дуже важливо. Ми виховуємо їх справжніми патріотами, майбутніми будівниками вільної незалежної та заможної країни”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі