“Незабутню подорож” пропонуть кіровоградські туроператори - подарунок за відпочинок

Кіровоградська філія ПриватБанку спільно зі своїми партнерами - туристичними фірмами: “Бриз”, “Поїхали з нами”, “Горяща путівка”, “Атлантик тур” та агенції “Горящих путівок Бонами” з 15 грудня розпочинають акцію “Незабутня подорож”, яка триватиме до 20 січня наступного року.

“В переддень новорічних та різдвяних канікул кіровоградці визначаються, як і де весело чи романтично провести старий рік та зустріти Новий, - розповідає Наталка Морозова, керівник напрямку Gold-Клуб Кіровоградського регіонального управління ПриваБанку. - Разом з нашими партнерами, туристичними агенціями, ми пропонуємо зробити відпочинок незабутнім. Туроператори підберуть кожному путівку за смаком та бажаннями, ми ж пропонуємо кіровоградцям скористатись під час подорожі карткою “Універсальна GOLD”. Найкреативніше фото, зроблене на фоні закладу, у якому наші клієнти розрахувались карткою GOLD, слід прислати на електронну адресу Natalja.Morozova@privatbank.ua, стати учасником розіграшу та виграти картку з індивідуальним дизайном, який, до речі, самі запропонуєте чи навіть створите. Наразі, переможець буде оголошений на facebook.com/goldclub.privatbank, а фото всіх призерів ми опублікуємо на сторінках самого популярного журналу “Ланруж”.

Аби вартість путівки не стала на заваді гарному відпочинку, ПриватБанк пропонує не тільки купувати тури у розстрочку, але й отримувати приємні бонуси, користуючись послугами наших партнерів, які приєднались до програм “Бонус Плюс” та “Миттєва розстрочка”.

Картка «Універсальна Gold» - міжнародна платіжна картка ПриватБанку, доступний банківський інструмент з великими можливостями. Відкрити картку Gold може будь-який клієнт з середнім рівнем доходу. Такі картки, в першу чергу, розраховані на клієнтів, які активно користуються банківськими картами для розрахунків у торговельній мережі, під час подорожей, у тому числі за кордон, оплачуючи покупки чи сервісні послуги. Вони надають їх власникові масу привілеїв і знижок, а банк забезпечує по таких картках персональне обслуговування - у власника карти Gold є персональний менеджер, який вирішує можливі проблеми, цілодобова клієнтська підтримка для дзвінків з-за кордону (тел: +380567407022).  Крім того, власники таких карток обслуговуються в касах банку позачергово.

“Картка «Універсальна Gold» відрізняється від картки «Універсальна», - уточнює Наталія Морозова. - Власники карт Gold мають пріоритетне обслуговування – операції за карткою здійснюються без черги у персонального менеджера у будь-який час доби. Крім того, різняться ставки за користування кредитним лімітом (усього 2,7%). Лише учасники  GOLD-клубу отримують привілеї по всьому світі від MasterCard та мають можливість замовити додаткову іменну картку з фото MasterCard World. А ще можуть вибрати валюту картки під час її оформлення: долари США, євро або гривня. Картка класу Gold від ПриватБанку - це картка для успішних людей”.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів власників пластикових карт. У мережі банку працює 7 603 банкоматів і 11 207 терміналів самообслуговування. Щодня за допомогою ПриватБанку проводять платежі і отримують інші послуги понад 2,5 мільйони мешканців України. За даними дослідження компанії GFK Ukraine, послугами банку користується 47% або кожен другий дорослий житель країни. За даними дослідження, 37,4% опитаних вважають ПриватБанк своїм основним банком.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі