ПриватБанк та супермаркет “Копілка” дарують суперзнижки та призи кіровограцям поважного віку

З 2 грудня по 13 січня наступного року Кіровоградська філія ПриватБанку та супермаркет “Копілка” запрошують кіровоградців пенсійного та передпенсійного віку прийнятиу часть у акції.

Кожен кіровоградець поважного віку, при оформленні безкоштовної пенсійної картки в ПриватБанку до 13 січня 2015 року, гарантовано отримає дисконтну карту супермаркету “Копілка” на постійно діючу знижку 8%.

Щоб стати переможцем акції та отримати головний приз - сертифікат на покупку в інтернет-магазині на суму у 1500 грн, слід лише здійснити покупку у супермаркеті “Копілка” на суму не менше 50 грн, розрахуватись карткою ПриватБанку та обміняти чек на талон учасника акції у будь-якому відділенні ПриватБанку. До речі, кожен учасник має право надати до участі у акції максимум 3 чека.

“Такими акціями ми намагаємось навчити наших пенсіонерів не боятись користуватись банківськими картками, - розповідає Титаренко Наталія, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку, - всі зайві перестороги лише від незнання та страху впустити в своє життя щось нове, незвичне. Досить боятись, час змін настав. Ми пропонуємо разом з нами спробувати змінити життя на краще. Пенсійні картки - це і безпека - при втраті карти її можна швидко заблокувати, і зручність - розрахунки карткою проводятся значно швидше, і вигідність - на залишок коштів нараховуються відсотки, є можливість отримувати бонуси та знижки”.

Розіграш головного призу буде проводитися о 12:00 13 січня 2015 року у відділенні Б.Хмельницького ПриватБанку, що по вул.Преображенська,2.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 63000 пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку.  Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 2,5 тисяч нових пенсійних рахунків.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі