Кіровоградські юніори вивчали безпеку дорожнього руху в БізнесШколі




Юні фінансисти  ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку завітали до обласного управління ДАІ.

 Екскурсія розпочалась у музеї ДАІ, де співробітники автоінпекції  познайомили юніорів з історіїю виникнення служби та розповіли про правила дорожнього руху.
“Ми мали на меті донести нашим юніорам, що безпека, виважене та розумне ставлення до всього має стати візитівкою кожного юніора, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. -   Безпека має бути не тільки фінансовою,  але й дорожньою. У головній залі УДАІ, спільно зі співробітниками цього правоохоронного органу, ми провели тренінг з фінансової та безпеки дорожнього руху”. 
“Найцікавішим під час екскурсії до музею було на власні очі побачити раритетні експонати - від перших автотранспорту ДАІ і форми співробітників до сучасних зразків, - розповідає Микита Шишлов. - А ще нам дозволили приміряти на себе форму і бронежилет”.


“Мені сподобалась гра в регулювальника, - ділиться враженнями Вікторія Єрмолаєва, - а вразили автівки на штрафмайданчику. Особливо понівечині у результаті ДТП. Ось до чого може привести недбале ставлення до правил дорожнього руху”.
 
На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.
 
Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні школярі?

 Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua

Коментарі