Кіровоградцям пропонують інкасацію цілодобово в режимі “Online”

217 торгівельних точок, 168 банкоматів та 312 терміналів самообслуговування цілодобово та в режимі “Online” інкасують спеціалісти Кіровоградської філії ПриватБанку.
 
“Наша доля на ринку Кіровоградщини складає більше 70 відсотків, - розповідає Юрій Кацман,  керівник Направлення перерахунку та інкасації коштів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Така кількість клієнтів обумовлена високою ступінню довіри до самого стабільного та найбільшого банку України”.
 
“Ми вже не один рік співпрацюємо з ПриватБанком, - ділиться враженнями Тетяна Біленко, економіст ТОВ “Вересень плюс”, - і отримуємо лише задоволення від такої співпраці. ПриватБанк пропонує нам найсучасніші і найтехнологічніші програми, які економлять дорогоцінний час - зарахування виручки проходить за 10 хвилин, значно знижують ризик пограбування кас у магазинах - Банк взяв на себе проблему перевезення та зберігання готівки, заощаджують наші кошти на комісіях за перерахування виручки - наші магазини можуть без комісії здавати гроші через ТСО чи у відділення ПриватБанку”.

 У разі передачі торговельної виручки через термінал самообслуговування або під час інкасації гроші клієнтів, завдяки інноваційній технології “Online-інкасація”, надходять на рахунок підприємства вже за декілька хвилин. Наприклад, торговельну виручку одного з магазинів у Кіровограді може бути передано до філії в Києві чи Олександрії лише за 10 хвилин.
 
ПриватБанк допомагає своїм клієнтам вирішити проблему перевезення та зберігання готівки. Гроші надсилаються на рахунок підприємства відразу після їх внесення в термінал самообслуговування, передачі касирам або інкасаторам банку, і можна більше не турбуватися про їх логістику та безпеку – усю відповідальність за наявність грошей бере на себе Банк.
 
Компаніям з великою кількістю торгівельних точок по всій країні буде зручно збирати торговельну виручку без комісії через термінали самообслуговування. Компанії з однією-двома торговельними точками та великою сумою денної виручки можуть без комісії здавати гроші у відділенні ПриватБанку. Понад 80 000 підприємств здають виручку чи користуються інкасацією від ПриватБанку.

ПриватБанк посів I місце в рейтингу Innovation in Banking Technology Awards за версією журналу The Banker завдяки інноваційній технології «Online-інкасація».

Коментарі