Кіровоградські підприємства створюють “міні-відділення” ПриватБанку

Кіровоградське комунальне ремонтно-експлуатаційне підприємство (КРЕП) №7, що у обласному центрі, для зручності своїх жителів, створив міні-відділення ПриватБанку безпосередньо в своїй бухгалтерії.
 
Аби забезпечити найсучасніші та найзручніші умови обслуговування клієнтів, ПриватБанк пропонує сервіс «Міні-відділення». Ця послуга дозволить підприємствам-партнерам ПриватБанку приймати платежі від клієнтів, безпосередньо в момент продажу. При цьому суму платежу відразу буде зараховано на рахунок підприємства.
 
“У нашому КРЕПі, як і у всіх інших, часто виникають питання щодо вчасної сплати мешканцями за надані послуги, - розповідає Василь Довгий, начальник КРЕП №7 м.Кіровограда. - Коли боржники приходять з будь-яких питань - отримати довідку, замовити сантехніка чи електрика, ми не просто пропонуємо сплатити по рахункам, а маємо змогу зразу прийняти готівку, безпосередньо в бухгалтерії. Вже більше місяця користуємось цим сервісом і вельми задоволені. Що називається - платіть гроші, не відходячи від каси”.

Прийом платежів через сервіс «Міні-відділення» дозволить підприємствам приймати готівку від клієнтів у своєму офісі, не відправляючи їх у банк. «Міні-відділення»  позбавить клопотів встановлення касового обладнання та його обслуговування і дасть змогу отримувати гроші на рахунок відразу після приймання платежу.  Крім того, цей сервіс допоможе оптимізувати роботу співробітників, яким не потрібно буде ходити в банк і проводити кожен прийнятий касиром платіж.


“Сервіс «Міні-відділення» працює дуже просто, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів Кіровоградського регіонального відділення ПриватБанку. -  Співробітнику підприємства досить лише внести дані платника та суму платежу в сервісі otdelenie.privatbank.ua, прийняти готівку у клієнта та оплатити платіж банківською карткою і роздрукувати чек. Потім співробітник лише поповнює банківську картку на суму проведених платежів. Такі «Міні-відділення» можуть працювати на підприємствах будь-якої форми власності, які приймають платежі за послуги чи товари. Швидко, зручно і вигідно”.
 
Для підключення до сервісу необхідно лише підписати договір приєднання до умов і правил надання послуг,  внести у Приват24 реквізити підприємства-одержувача платежів та призначити співробітників, які працюватимуть із сервісом.


Більше півсотні суб’єктів господарювання Кіровоградщини вже успішно користуються  сервісом «Міні-відділення».
 
ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

Сьогодні Кіровоградська філія обслуговує 377 132  рахунків індивідуальних клієнтів, 6,4 тис. корпоративних клієнтів, 1,7 тис. приватних підприємців.

Коментарі