Долинські підприємці переходять на онлайн-бухгалтерію

Сервіс ПриватБанку «Бухгалтерія Онлайн» набирає обертів на Кіровоградщині.

«Уже майже рік я користуюся сервісом «Бухгалтерія Онлайн», – розповідає долинський підприємець Олександр Кушко. – Сервіс найзвичайно зручний. Усі звіти в одному місці та ще й безкоштовно!».

«Бухгалтерія Онлайн» – це бухгалтерська програма, за допомогою якої дуже зручно вести бухгалтерський, податковий та управлінський обліки, формувати та здавати звіти в державні органи через Інтернет.

З «Бухгалтерією Онлайн» можна переглядати банківські виписки, проводити платежі та виплачувати зарплату, отримувати податкові реквізити контрагентів або формувати пакет документів під час продажу одним натисканням кнопки, отримувати онлайн-консультації щодо оподаткування та бухгалтерського обліку тощо.

«Ми завжди турбуємося про наших клієнтів, – розповідає Тетяна Іващенко, керівник Долинського відділення № 89 Кіровоградської філії ПриватБанку, – Тому й пропонуємо їм користуватися сервісом «Бухгалтерія Онлайн». Нашим клієнтам не потрібно купувати, встановлювати, налаштовувати й оновлювати бухгалтерську програму, обмінюватися даними з Інтернет-банком Приват24, отримувати від контрагентів номери свідоцтв ПДВ та ІПН і вводити їх вручну; турбуватися про те, які податки необхідно сплачувати та які звіти здавати. Про все це подбаємо ми та «Бухгалтерія Онлайн».

З 1 січня 2015 р. платники ПДВ повинні реєструвати податкові накладні у ФСУ та обмінюватися ними з партнерами виключно в електронному вигляді. ПриватБанк пропонує безкоштовне рішення. Наші клієнти можуть створювати податкові накладні, реєструвати їх в ЄРПН і обмінюватися ними з контрагентами за допомогою Інтернет-банку «Приват24 для бізнесу». Сервіси для роботи з електронними ПДВ-накладними та звітністю працюють у Приват24 (розділ «Електронні документи та звіти») і системі «Бухгалтерія Онлайн».
Окрім електронних ПДВ-накладних, Служба підтримки бухгалтерів ПриватБанку допоможе клієнтам формувати електронні звіти та безкоштовно надсилати їх у державні органи в будь-який час.

ПриватБанк – єдиний банк в Україні, що надає своїм клієнтам посилені сертифікати для електронного документообігу.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.
Сьогодні Кіровоградська філія обслуговує 377 132  рахунків індивідуальних клієнтів, 6,4 тис. корпоративних клієнтів, 1,7 тис. приватних підприємців.

Коментарі