Знам'янчани радять отримати водійські права в розстрочку

Знам’янський міський спортивний технічний клуб товариства сприяння обороні України приєднався до унікальної програми ПриватБанку “Оплата частинами”. Відтепер кожен бажаючий може навчитись водити автівку та отримати водійське посвідчення не переймаючись їх вартістю. ПриватБанк надає можливість знам’янчанам оплачувати навчання частинами, без відсотків та переплат.

Послуга купівлі товарів чи послуг у розстрочку, яку надає своїм клієнтам ПриватБанк, є однією з найпопулярніших банківських послуг серед клієнтів банку. Як показали підсумки опитування клієнтів, які придбали цього року товари чи оплатили послуги за допомогою “Оплати частинами”, понад 85% з них готові активно рекомендувати розстрочку своїм друзям і родичам.

Щомісяця близько 20 тисяч українців купують за допомогою програми безкоштовної розстрочки “Оплата частинами” товарів на суму понад 175 мільйонів гривень. Сервіс “Оплата частинами” на сьогоднішній день працює в більше ніж 32 000 торгових точок. За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%.

“За допомогою “Оплати частинами” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів), - розповідає Ірина Радченко, керівник відділення №66 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. В Кіровоградській області до програми “Оплата частинами” підключено 1,5 тис підприємств, з них 84 в Знам’янському районі”.

До “Оплати частинами” підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів: Comfy, “Фокстрот”, “Ельдорадо”, “Алло”, “Цитрус”, MOYO. Щоб дізнатися про суму покупок в розстрочку, що доступна клієнтові, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

Коментарі