ПриватБанк допомагає кіровоградцям, які ведуть бізнес з іноземними підприємцями


Кожен четвертий суб'єкт підприємницької діяльності Кіровоградщини, який займаються зовнішньоекономічною діяльністю (ЗЕД)  -  клієнт  ПриватБанку.

Враховуючи економічні та політичні зміни в українському суспільстві, все більше підприємців задумуються на питанням про переорієнтацію або ведення бізнесу з компаніями країн Європи та Америки.

ПриватБанк завжди іде на крок попереду і вже сьогодні пропонує реальну допомогу кіровоградським бізнесменам, які  вирішили займатись бізнесом з іноземними підприємствами.

“Пріоритетним завданням ПриватБанку на нинішній та наступний рік є надання допомоги українським підприємствам, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, - розповідає Юлія Ланецька, заступник директора - керівник бізнесу великих і VIP-корпоративних клієнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Для цього Банк створив спеціальну службу консультування, яка працює в режимі 24/7/365. Ми - єдиний банк в Україні, який надає безкоштовні консультації з питань експортно-імпорних операцій цілодобово. За телефоном +380929000010 можна отримати професійну пораду та отримати відповіді на всі питання, які виникають у процесі зовнішньоекономічної діяльності. Слід підкреслити, що за консультацією звертаються навіть досвідчені експортери та імпортери, а для "новачка" таке звернення - часто вирішальний фактор при веденні ЗЕД”.

Тільки за останні 3 місяці кіровоградські підприємства отримали більше 200 професійних консультацій.

Фахівці ПриватБанку допоможуть підібрати зручну схему міжнародних розрахунків та за декілька хвилин створити договір в конструкторі “ЗЕД - договорів” в Приват24 для бізнесу. Крім того, що надзвичайно актуально для бізнесу, нададуть професійні консультації з митного оформлення вантажів.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам валютообмінні операції без додаткових комісій та індивідуальний підхід до курсоутворення. Прийом платежів через Приват24 здійснюється цілодобово. Клієнтами відзначається надзвичайно висока швидкість валютообмінних операцій - протягом години після конвертації гроші зараховуються на розрахунковий рахунок. Лише ПриватБанк надає можливість дистанційної роботи без відвідування банку.

Більше 20 років активної роботи на валютному ринку України і світових фінансових ринках та бездоганна репутація ПриватБанку дозволяють гарантувати найбільш вигідні умови проведення валютних операцій.

Коментарі