Бiльше 120 тис. грн бонусів отримали кіровоградці, оплачуючи покупки та послуги картками GOLD


Минулого року кіровоградці - власники картки «Універсальна Gold» ПриватБанку - зробили 6 тис. покупок. Сума отриманих знижок та бонусів, наданих нашими партнерами, перевищила 120 тис. грн.


Картка «Універсальна Gold» - міжнародна платіжна картка ПриватБанку, доступний банківський інструмент з великими можливостями. Відкрити картку Gold може будь-який клієнт з середнім рівнем доходу. Такі картки, в першу чергу, розраховані на клієнтів, які активно користуються банківськими картами для розрахунків у торговельній мережі, під час подорожей, у тому числі за кордон, оплачуючи покупки чи сервісні послуги. Вони надають їх власникові масу привілеїв і знижок, а банк забезпечує по таких картках персональне обслуговування - у власника карти Gold є персональний менеджер, який вирішує можливі проблеми, цілодобова клієнтська підтримка для дзвінків з-за кордону (тел: +380567407022). Крім того, власники таких карток обслуговуються в касах банку позачергово.
Маса переваг картки «Універсальна Gold» приваблює багатьох клієнтів ПриватБанку - можливість випуску карти у валюті, численні знижки і привілеї в торгових точках по всьому світу, програма привілеїв при втраті картки за кордоном (миттєвий перевипуск або термінове надання готівки), більш високий кредитний ліміт у порівнянні з картами більш низького рівня, численні акції в торгових мережах тощо.
“З метою підпвищення якості обслуговування, з 17 по 22 грудня минулого року на базі кіровоградських відділень було проведено соціальне опитування клієнтів Gold-Клубу - розповідає розповідає Наталка Морозова, керівник Направлення Gold-Клуб Кіровоградського регіонального управління ПриваБанку. - Фахівцями відділень було опитано більше 240 клієнтів Gold-Клубу. 85% опитаних виділити надзвичайну зручність персонального дистанційного обслуговування рівня Gold. 43% респондентів високо оцінили акції та знижкові програми по карті «Універсальна Gold», а саме програми Бонус Плюс, акції від MasterСard / Visa. 23% опитуваних зазначили, що карта захищена чіпом міжнародного рівня та зручність користовання карткою Gold в будь-якій точці земної кулі. 15% опитуваних кіроовградців відзначили знижену відсоткову ставку ( всього 2,7%) на залишок мінуса кредитних коштів на місяць. 10% клієнтів Gold-Клубу відзначили депозитну властивість карти та 3% - індивідуальний підхід до кожного клієнта, подобається увага у вигляді СМС - привітань з Днем Народження”.

Коментарі