Урок фінансової грамотності провели банкіри для учнів 25-ї кіровоградської школи

 Черговий урок фінансової грамотності спеціалісти відділення №58 Кіровоградської філії ПриватБанку провели у ЗОШ №25. Банкіри навчали азам інтернет-банкінгу майбутніх розбудовників нової заможної та незалежної держави.

“Розвиток суспільства не зупиняється ні на мить, - ділиться враженнями Оксана Пилипишина, керівник  відділення №58 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Банкінг недалекого майбутнього - за Інтернетом,  найнеймовірнішими технологіями та науковими відкриттями. Сьогодні банки вже не сховища для грошей, тут можна купити машину, отримати посилку, завантажити мобільні додатки тощо. А Банки майбутнього - цифрові. Тому ПриватБанк, як найтехнологічніша та найпрогресивніша фінасова установа, бачить своїм обов’язком ділитися знаннями та навчати дітей зі шкільної парти правилам  користування, в т.ч. і безпечного, Інтернет-банкінгом”.

Інтернет-банк Приват24 дає можливість клієнтам мати цілодобовий доступ до рахунків. Тут можна перевіряти стан рахунку,  поповнювати мобільний телефон,  робити, перекази,  сплачувати комунальні платежі  тощо . У Приват24 завжди можна переглядати інформацію про свої рахунки, кредити і відкриті депозити, контролювати ліміти кредитних карт і мати доступ до виписок за всіма рахунками. Зручний дизайн і просте меню функцій дозволяють здійснювати найскладніші фінансові операції в лічені хвилини. Оформлення грошових переказів, відкриття депозитів і закриття рахунків - все це можна робити вдома, без відвідування банку.
Користування Приват24 - надійно та безпечно, адже розробниками передбачена багаторівнева система безпеки. Для доступу в Приват24 використовуються два паролі - постійний, встановлений особисто клієнтом, і динамічний, для підтвердження операцій в системі. Динамічний пароль кожного разу генерується новий і приходить в SMS на Ваш телефон. Встановлені обмеження на суму операцій протягом дня і протягом місяця. Для шифрування переданих даних система використовує SSL-протокол (Secure Sockets Layer), забезпечує захищені з'єднання між веб-сервером і браузером клієнта.

“Дуже цікаво та пізнавально, а ще наглядно та швидко  пройшов урок з банкірами, - розповідає Микита Шишлов, учень 7-Б класу ЗОШ №25. - Виявляється, що користуватись Приват24 зовсім не складно і зручно. Ми всі спробували зробити найпростіші операції. Здорово, що є всі відеоінструкції. Тим, хто у чомусь сумнівається, можна покроково повторювати за створеним відео”.


«Якщо в банку немає цифрової стратегії, то в нього немає майбутнього», – стверджує Кріс Скіннер, автор книги «Цифровий банк», яка стала бестселером, але й багато в чому откровеннямне лише  банкірів, але й для клієнтів усього світу.

Сьогодні Інтернет-банком Приват24 користуються більше мільйона клієнтів ПриватБанку, що свідчить про його популярність та зручність.

Коментарі