Кіровоградці купують залізничні квитки на сайті ПриватБанку

Більше 6 тис. білетів на проїзд у залізничному транспорті придбали у минулому році кіровоградці через Приват24.

З 1 вересня минулого року ПриватБанк почав продаж через сайт bilet.pb.ua, Приват24, а також мережу відділень електронних залізничних квитків з QR-кодом.

Тепер купівля квитка на залізничний транспорт займає декілька хвилин та приносить задоволення, а не клопіт. ПриватБанк дає можливість не лише скоротити час на придбання білетів до мінімуму,  але й убезпечити себе від неприємних несподіванок. Електронний квиток неможливо втратити, його можна купити не тільки собі, але й друзям або близьким, зазначивши під час бронювання дані пасажира та переслати квиток з QR поштою.


“Такі квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. – Достатньо показати провідникові роздруківку електронного проїзного документа або збережену копію квитка на смартфоні, планшеті або ноутбуці. Якщо з якоїсь причини роздруківка квитка відсутня, ідентифікатором квитка можуть виступити паспортні дані пасажира”.
 
У ПриватБанку купити цифрові квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин через спеціальний сайт bilet.pb.ua, Інтернет-банк Приват24.  Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700.  Окрім залізничних квитків, через відділення ПриватБанку можна швидко та зручно придбати квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.
 
Як повідомили в банку, з початку 2014 року ПриватБанком продано понад 840 тисяч електронних квитків на транспорт, у тому числі 600 тисяч залізничних квитків.
 
Нагадаємо, що з початку лютого Укрзалізниця запустила в тестовому режимі продаж електронних проїзних документів. Тепер за допомогою мобільного термінала провідник зчитує QR-код квитка та перевіряє відповідність даних. Електронні квитки містять повний обсяг інформації – 20-розрядний номер проїзного документа, прізвище та ім’я пасажира, а також унікальний ідентифікатор договору на перевезення (напрямок, дату відправлення, номер поїзда, вагону, місця тощо).

Коментарі