Мережа магазинів “Робінзон” стала партнером ПриватБанку, приєднавшись до програми “Оплата частинами”

 Мережа магазинів туристичного спорядження “Робінзон”, що у м.Світловодську,  стала партнером ПриватБанку, приєднавшись до програми “Оплата частинами”. Кіровоградці, які планують туристичні подорожі наступного літа вже зараз можуть подбати про придбання туристичного спорядження, велосипедів, мопедів та навіть електичного обладнання. Магазини працюють з найкращими торговими марками Європи, США та України, що дає можливість забезпечувати найкращу якість.  

“Своє хоббі ми принесли в бізнес, тому ставимося до роботи з любов’ю. Ми прагнемо передати свою любов до гір нашим клієнтам, оточуючим. Наш “Робінзон” молодий і динамічний, - розповідає Володимир Ліненко, власник магазинів, - ми відкриті для пошуків взаємовигідного партнерства. ПриватБанк розширив коло наших клієнтів, які мають жагуче бажання відкрити для себе світ, але не  мають можливостей”.

“Послуга купівлі товарів у розстрочку, яку ПриватБанк пропонує своїм клієнтам , є однією з найпопулярніших банківських послуг серед наших клієнтів, - розповідає Катерина Подгорна, керівник Світловодського відділення №41 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Понад 85% клієнтів, які придбали цього року товари, скориставшись послугою “Оплата частинами”,  активно рекомендують її своїм друзям і родичам. Ця послуга зручна, легка і швидка в оформленні та надзвичайно вигідна у користуванні”.

За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек,  що значно економить час та нерви покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Щомісяця близько 20 тисяч українців купують за допомогою програми безкоштовної розстрочки «Оплата частинами» товарів на суму понад 175 мільйонів гривень. Сервіс «Оплата частинами» на сьогоднішній день працює в більше ніж 32 000 торгових точок. За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%.

Програма ПриватБанку “Оплата частинами” впевнено завойовує прихильників на території Кіровоградщини. Вже більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі області приєднались до цього найзручнішого сервісу ПриватБанку.

До «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів: Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO. Щоб дізнатися про суму покупок в розстрочку, що доступна клієнтові, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

Коментарі