Оплату за кабельне телебачення смолінці переклали на ПриватБанк

ПриватБанк та ПП “Студія П’ятий елемент”, що у смт. Смоліно Маловисківського району, стали партнерами. ПП “Студія П’ятий елемент” підключилась до програми “Регулярні платежі” ПриватБанку. Відтепер смолінцям не потрібно турбуватись про щомісячну оплату за перегляд улюблених програм чи кінофільмів, за них все вчасно та безкоштовно зробить ПриватБанк.

“Коли мені у відділенні розповіли про таку послугу, не роздумуючи підключила, - ділиться враженнями Марина Шаповалова,  жителька смт. Смоліно, Маловисківського району, - і раджу всім. Я завжди забувала вчасно оплачувати послуги кабельного телебачення і часто-густо його відключали. А залишитись без телебачення  - це ж катастрофа. Тепер всі платежі я доручила ПриватБанку, а він справляється вчасно, добросовісно і безкоштовно”.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку більше не потрібно відвідувати відділення. Достатньо дати розпорядження банку, і кожен місяць  з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума. Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

“Регулярні платежі можна встановити як фіксовані, так і за сумою надісланого рахунку, розповідає Ганна Заітова, керівник відділення 82-го Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Регулярний платіж з фіксованою сумою  слугує  для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. У цьому випадку клієнт особисто визначає суму платежу, і вона не змінюється протягом усього часу, на який оформлена послуга. Регулярний платіж за надісланими рахунками  ідеально підходить для оплати комунальних послуг  з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг”.

Для забезпечення здійснення послуги “регулярні платежі” потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості.
Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24. Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 до 20 000 грн. і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.
5 тисяч жителів області - клієнтів ПриватБанку,  користуються унікальною послугою “Регулярний платіж”.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Коментарі