“Укрпошта” розмістила в своїх відділеннях термінали ПриватБанку

ПриватБанк та Державне підприємство поштового зв'язку “Укрпошта” підписали угоду про введення унікальної послуги  з видачі готівки власникам платіжних карт у відділеннях поштового зв'язку  через термінали ПриватБанку.  Жителі чотирьох сіл Кіровоградщини уже отримують  заробітну плату на картки ПриватБанку та мають можливість користуватись усіма банківськими послугами в т.ч. і інтернет-банкінгом Приват24. У селах Григорівка та Глинськ Світловодського району, с. Пл.Ташлик Маловисківського району та с.Дімітрово Олександрійського району у поштових відділеннях уже працюють пос-термінали ПриватБанку, а власникам карток не потрібно долати чималі відстані до районних центрів, аби отримати готівкові кошти.

 “Ця послуга ПриватБанку та “Укрпошти” особливо актуальна для мешканців віддалених сіл області, яким потрібно було їхати не один десяток кілометрів до районного центру, аби отримати готівкові кошти, - розповідає Олена Корж, керівник Направлення “Залучення та реалізації зарплатний проектів” Кіровоградської філії ПриватБанку, - Дякуючи співпраці з “Укрпоштою”,  наші клієнти отримали можливість отримувати готівку безпосередньо в поштовому відділенні. До речі, для наших клієнтів ця послуга - безкоштовна, комісію за користування послугами “Укрпошти” взяв на себе ПриватБанк”.
 
Користуючись картками ПриватБанку клієнти мають можливість виконати ряд додаткових операцій, зокрема: користуватись кредитними коштами до 55 діб безкоштовно, розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу. А ще - відкрити депозитний рахунок, переказати кошти на іншу платіжну картку через Інтернет, оплатити комунальні послуги иа послуги зв’язку, та навіть придбати електронний квиток на поїзд, літак або автобус.

Кіровоградська філія ПриватБанку обслуговує майже 2 тис зарплатних проектів та більше 85 тис зарплатних карток.
 
Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів власників пластикових карт. У мережі банку працює 7 603 банкоматів і 11 207 терміналів самообслуговування. Щодня за допомогою ПриватБанку проводять платежі і отримують інші послуги понад 2,5 мільйони мешканців України. За даними дослідження компанії GFK Ukraine, послугами банку користується 47% або кожен другий дорослий житель країни. За даними дослідження, 37,4% опитаних вважають ПриватБанк своїм основним банком.


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі