ПриватБанк авансував бюджетників Кіровоградщини на 13,4 млн. грн


120 бюджетних організацій області, а це більше 16,2 тис бюджетників, не відчули проблем з виплатою заробітної плати у 4 кварталі минулого року, отримавши авансове фінансування у сумі 13,4 млн. грн. за рахунок коштів ПриватБанку. За два місяці нинішнього року бюджетні організації області отримали авансування на загальну суму у  3,2 млн грн. 

“Ми розуміємо усі негаразди сьогодення, що стосується своєчасності виплат заробітних плат співробітникам бюджетних установ, тому пропонуємо нашим клієнтам таку зручну послугу як авансування,  - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку - керівник напрямку з просування послуг бюджетним організаціям. -  Аби наші клієнти не відчули проблем з фінансуванням, ПриватБанк за рахунок власних резервів зараховує гроші на картки клієнтів до надходження коштів на рахунок організації”.


Сьогодні в Кіровоградській області ПриватБанк обслуговує 71% бюджетних організацій. У 2014 році на банківське обслуговування у ПриватБанку  долучилось ще 4 тис. співробітників бюджетної сфери області.

“Ми не один рік працюємо з ПриватБанком, - ділиться враженнями Олена Гревцева, бухгалтер обласної психіатричної лікарні. - І така співпраця приносить лише задоволення. Адже ті сервіси, які пропонують нам у цьому Банку, не зможе запропонувати жодна із фінансових установ. По-перше - приємно вражають тарифи. А це і тарифи на РКО (від 0%), і безкоштовний випуск та перевипуск банківських карток, безкоштовне зняття готіки, безкоштовний СМС-банкінг та інтернет-банкінг тощо.  По-друге - надання можливості користування унікальними послугами: авансові зарахування заробітної плати, зарахування коштів співробітникам на карти будь-якого українського банку однією відомістю через Приват24 та можливість контролю за процесом обробки. Відверто кажучи, співпраця з ПриватБанком значно полегшує роботу бухгалтерів та робить її приємною”.

Своєчасно отримали виплати авансу і зарплати працівники Кіровоградської обласної психіатричної лікарні, обласного онкологічного  диспансеру,  комунальної установи “Кіровоградський обласний шкірно-венерологічний диспансер”, співробітники слідчого ізолятору тощо.  
“Якісним обслуговуванням, найтехнологічнішими та найсучаснішими пропозиціями ми постійно доводимо і підтверджуємо нашим клієнтам переваги роботи саме з нашим банком, - додає Раїса Килимниченко, - не чекаючи надходження грошей з казначейства, за рахунок власних коштів ми виплачуємо зарплати нашим медикам і педагогам, всім представникам бюджетних установ та організацій.  

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн.).

ПриватБанк завершив 2014 рік з чистим прибутком у розмірі 749 млн грн.

Коментарі