ПриватБанк фінансує кіровоградські підприємства під 4% річних

Більше 340 підприємств Кіровоградщини користуються унікальною послугою ПриватБанку «Гарантовані платежі - кредит під 4% річних» - фінансування бізнесу через надання безресурсних кредитів за низькою ставкою з гарантією оплати від ПриватБанку.

Принципово нова для України система фінансування бізнесу дозволяє підприємству залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою лише 4% річних. Така послуга банку може використовуватися в 65% платежів клієнтів.

“Надзвичайно зручна, вигідна та проста послуга, якою ми вже не раз скористались,  дає змогу нам економити власні ресурси та не ризикувати, -  розповідає Руслан Дудник, директор ПП Агро-Тайм. - Ми отримали можливість залучати банківські кошти лише під 4% річних. Часто виникають проблеми, коли наші клієнти не мають змогу вчасно розрахуватись за сільгосптехніку техніку чи запасні частини до неї, відповідно ми не можемо придбати новий товар. Ось тут і виручають нас “гарантовані платежі” ПриватБанку, який виступає гарантом наших зобов’язань”.

"Бізнес має працювати і розвиватись, а ми допомагати йому знаходити вихід із найскрутніших ситуацій, - розповідає Поліна Басс, керівник направлення з кредитування клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наша унікальна послуга “Гарантовані платежі - кредит під 4% річних” - це відмінний стимул для розвитку економіки. Залучення таких ресурсів набагато дешевше будь-якого банківського кредиту і вигідніше використання власних коштів, які можна перенаправити  на розвиток та модернізацію”.

Користування послугою «Гарантовані платежі - кредит під 4% річних» надає змогу оплатити товар частково чи повністю за рахунок наданого банком ліміту фінансування, укладати контракти без попередньої оплати. Підприємство продовжує працювати, не тільки не знижуючи оборотів бізнесу, але й здешевлючи вартість свого товару. А ще, користування цією послугою значно економить час. Якщо для оформлення кредиту потрібно витратити не одну годину, то кредитний ліміт на гарантований платіж уже розрахований і його створення - це лише декілька кліків в системі  "Приват24 для бізнесу".

Для отримання фінансування за послугою «Гарантовані платежі - кредит під 4% річних» клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в системі електронного банкінгу Приват24. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином, знижуючи собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару. При цьому, клієнти ПриватБанку можуть відправляти гарантовані платежі не тільки на рахунки своїх контрагентів у ПриватБанку, а і на рахунки своїх партнерів в інших банках України. Докладніше дізнатись про послугу можна за посиланням pb.ua/gp.

Гарантовані платежі -  кредит під 4% річнихБільше 88 тисяч клієнтів ПриватБанку вже скористалися Гарантованими платежами для оплати поставок на загальну суму більш ніж 3,9 млрд.грн.
ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн.).

ПриватБанк завершив 2014 рік з чистим прибутком у розмірі 749 млн грн.

Коментарі