Жителі смт. Смоліно можуть купувати побутову техніку у розстрочку


Магазин побутової техніки "Соляріс", що у смт. Смоліно, став партнером ПриватБанку, приєднавшись до програми “Миттєва розстрочка”.

Тепер смолінці можут купувати недешеву побутову техніку в розстрочку, лише з невеликою щомісячною комісією - 1,9% від вартості товару. Немає необхідності мати паспорт, ІПН, довідку про доходи. Все, що потрібно, - це карта ПриватБанку,  і оформлення покупки за 30 секунд у звичайних та Інтернет-магазинах.

“Я дуже консервативна, і мене важко у чомусь переконати, розповідає Наталія Тучкова, власниця магазину побутової техніки "Соляріс". - Не один місяць я не наважувалась приєднатись до програми “Миттєва розстрочка”. Та коли до магазину стали приходити клієнти і запитувати про розстрочку, яку пропонує своїм клієнтам ПриватБанк, таки згодилась. Сьогодні скажу чесно і відверто, це дуже вигідно. У мене збільшилась кількість клієнтів, кількість продаж, а ще - я не хвилююсь за виплати. про це дбає ПриватБанк”.

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісу “Миттєва розстрочка” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця майже безкоштовне, лише з невеликою щомісячною комісією 1,9% від вартості товару. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку.

Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

“Сьогодні нашими партнерами у сервісах  “Миттєва розстрочка” та “Оплата частинами” стає все більше підприємств торгово-сервісної мережі нашого селища, - розповідає Ганна Заітова, керівник відділення 82 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить суттєве збільшення доходів”.

До сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.

Коментарі