Сучасний інтер’єр та домашній затишок гарантують клієнтам ПриватБанк та “Салон Гардин”

 Магазин “Салон Гардин”, що по вулиці Гоголя,87, став учасником  програм “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” та членом Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP.
 
Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP - мережа торгових і сервісних компаній преміум-сегмента України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті платіжними картами VISA Infinite, MasterCard World Signia, VISA Platinum, MasterCard Platinum, а також картами класу Gold, емітованими ПриватБанком.


Тепер вишукані кіровоградські господарки можуть не хвилюватись за оформлення інтер’єру та створення неперевершеного домашнього затишку. ПриватБанк дає змогу кожній господині  придбати чи пошити за індивідуальним дизайном, гардини, штори, тюлі, постільню білизну, покривала  - оплачуючи товар частинами, без переплат чи  отримати знижки до 9%.

“Наш магазин орієнтується на всіх клієнтів - і заможних і не дуже, - розповідає Лариса Бойко, власниця магазину “Салон Гардин”. - Разом з ПриватБанком ми даємо змогу всім кіровоградкам здійснити свої мрії та облаштувати домашній інтер’єр вишукано і стильно. Незаможним клієнтам ми пропонуємо оплачувати товар частинами і без переплат, а власникам елітних платіжних карток ПриватБанку - отримати приємні знижки від 5 до 9%”.
 
Відтепер, звернувшись до магазину “Салон Гардин”, VIP-клієнти-учасники “Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP” отримають не тільки елітне обслуговування, яке відповідає їх статусу, але й приємні бонуси від 5% до 9%.


“Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. -  Ідея створення Клубу грунтується на принципі надання заможним клієнтам рекомендацій по відвідуванню мережі підприємств, які відповідають високому статусу елітних закладів. В рамках цієї програми ми постійно обираємо елітні компанії торгово-сервісній сфери, які стають нашими пратнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком України, Грузії та Латвії, картами Gold ПриватБанку і картами Gold А-Банку та World”.


Програми ПриватБанку “Оплата частинами”  та “Миттєва розстрочка” користуються заслуженим попитом як серед покупців, так і серед власників малого та середнього бізнесу. Вже більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі області приєднались до цього найзручнішого сервісу ПриватБанку.


“Сьогодні нашими партнерами у сервісі “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” стає все більше підприємств торгово-сервісної мережі регіону, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить суттєве збільшення доходів”.  
 
Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні, товари, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісів  “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек,  що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.
 
Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі