ПриватБанк запрошує юних жителів Кіровоградщини прийняти участь в акції


Кіровоградська філія ПриватБанку запрошує юнаків та дівчат віком від 7 та до 16 років прийняти участь у акції “Привітай бабусю”, яка приурочена до Свята жінок - 8 березня.






"Ми чекаємо на всіх бажаючих розкрити свої таланти, створити свято та поділитись радістю і добром, - запрошує до участі в акції Вікторія Заболотна, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми допоможемо кожному зробити крок назустріч людяності та доброзичливості. Приємне слово та лагідна посмішка творять чудеса!"


За умовами акції, кожен бажаючий має приготувати вітальну листівку, принести її до найближчого відділення Банку та привітати зі святом не лише свою бабусю, але й кожну жінку поважного віку. Автори найталановитішого привітання та найкращої листівки отримають призи від ПриватБанку. А ще на всіх чекає смачне чаювання та маса подарунків.


Підведення підсумків акції відбудеться 20 березня у відділенні Богдана Хмельницького ПриватБанку. Переможців визначатиме комісія із числа представників ПриватБанку, Кіровоградської художньої школи та пенсійного фонду України у Кіровоградській області.


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі