Понад тисячу кіровоградців придбали залізничні квитки у відділеннях ПриватБанку з початку року

Все більше жителів області приєднуються до тих, хто вже оцінив переваги придбання квитків на потяг,  без черг та з комфортом, у відділеннях ПриватБанку. З початку нинішнього року 1270  кіровоградців і мешканців області скористались можливістю та придбали залізничні квитки у відділеннях ПриватБанку.

Більше не потрібно вибирати час аби добратись до залізничного вокзалу та стояти в чергах, щоб купити квитки на потяг. Залізничні каси тепер працюють у  кожному відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування ПриватБанку або в системі Приват24.

“Уже сьогодні ми бачимо тенденцію до зростання попиту на придбання квитків на потяги, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо протягом всього минулого року у відділеннях Банку було придбано 4 тис квитків, то лише за 2 місяці нинішнього року ми вже продали 1270 квитків. Така статистика свідчить про довіру наших клієнтів та зручність запропоновано сервісу”.

“Щороку всією сім‘єю ми відпочиваємо на Закарпатті, віддаємо перевагу відпочинку поєднаному з лікуванням. Щоразу виникали проблеми з придбанням квитків на потяг, адже добиратись за місцем призначення слід з пересадками, - розповідає Маргарита Рябокучма,  жителька м.Гайворон. - Ми проживаємо у райцентрі і купувати квитки на потяг завжди було цілою проблемою, особливо, коли потрібно їхати на великі відстані чи з пересадками. Послуга з придбання квитків у відділеннях ПриватБанку не просто порадувала, а ощасливила. Ми змогли уникнути неприємних черг, суєти вокзалів, вічно заклопотаних касирів. Крім того, у відділеннях Банку можна вибрати квитки на будь-яке вільне місце в будь-якому вагоні поїзду і робити це досить зручно, маючи перед очима схематично зображені поїзди та зазначені вільні місця”.

У відділеннях ПриватБанку залізничні квитки продаються як за попереднім продажем за 45 днів, так і в день поїздки. Оплатити квиток можна готівкою або пластиковою карткою. Після бронювання і оплати клієнт отримує “звичайний” квиток із зазначенням напрямку, дати і часу поїздки, вартості квитка, який не потрібно ні підтверджувати, ні міняти.

Крім відділень, залізничні квитки можна купити в  терміналах самообслуговування,  через Інтернет у системі Приват24, і навіть за телефоном - для цього ПриватБанк запровадив спеціальний сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних квитків, у ПриватБанку можна вільно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

На сьогоднішній день на території Кіровоградщини доступно понад 340 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і за допомогою пластикової картки. Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через термінали самообслуговування ПриватБанку є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів. А електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал.

У Кіровоградській області працює понад 178 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 61 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.
ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі