Понад 340 терміналів самоослуговування ПриватБанку цілодобово до послуг кіровоградців

ПриватБанк навчає кіровоградців самообслуговуванню. Отримати всі найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази, придбання  квитків на потяг, автобус чи навіть  футбольний матч можна без черг і навіть відвідувань відділень - у будь-якому терміналі самообслуговування ПриватБанку. Аби кожен кіровоградець зміг відчути себе банкіром та не комплексувати перед терміналом, йому зажди допоможуть та  навчать спеціалісти ПриватБанку.

"Я вже не один рік користуюсь послугами ПриватБанку, - ділиться кіроворадка Ольга Литвиненко. - Завжди приходила до одного і того ж відділення та касира, яка здійснювали за мене всі платежі. Так одного разу моя улюблена касирка була на обідній перерві.  Я навіть не встигла засмутитись,  коли до мене звернулась клієнт-менеджер та запропонувала допомогти здійснити всі мої проплати за допомогою терміналу самообслуговування. Чесно, спочатку почала відмовлятись, адже старі звички швидко не відпускають. Та здоровий глузд і думка про повторний похід до банку заохотила до пізнання нового. Дійсно, нічого складного. Все надзвичайно просто та доступно. Тепер я вже не стою в чергах, не залежу від касирів та з задоволенням сама навчаю своїх подруг”.


“Ми навчаємо наших клієнтів користуватись всіма банківськими продуктами самостійно та не залежати від роботи відділень чи співробітників, - розповідає Наталія Чебикіна, керівник направлення "Касове обслуговування" і "Клієнт-менеджери" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші термінали - це універсальні банківські “солдатики”, які вміють практично все, працюють цілодобово, без черг та  перерв на обід. А клієнт-менеджери Банку допоможуть, покажуть та навчать здійснювати потрібні платежі, купувати квитки чи переказувати кошти. Термінали ПриватБанку працюють у зонах самообслуговування, магазинах, кафе тощо. Наші клієнти мають можливість скористатись вуличними терміналами, доступ до яких не обмежений ні часом ні приміщенням”.

До речі, скористатись зручними сервісами терміналів можуть не лише клієнтти ПриватБанку. ПриватБанк відкрив можливість проведення операцій через мережу своїх терміналів самообслуговування власникам пластикових карток MasterCard, Visa будь-яких українських та іноземних банків. Раніше клієнти інших банків могли оплачувати рахунки через термінали самообслуговування ПриватБанку лише готівкою. Тепер для обслуговування за допомогою пластикової картки іншого банку досить підтвердити вхід, ввівши пароль, який буде відправлено на мобільний телефон.

У Кіровоградській області працює понад 180 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 61 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі