8,5 тисяч жителів Кіровоградщини користуються програмами “Оплата частинами “ та “Миттєва розстрочка” ПриватБанку

Сьогодні 8,5 тисяч жителів області  є партнерами ПриватБанку, учасниками програм  “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” , які уклали угоди на придбання у розстрочку більше 20 тис товарів широкого вжитку.
 
Програми ПриватБанку “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”  користуються заслуженим попитом у жителів Кіровоградщини.  І підприємці, і їх клієнти високо оцінюють можливості та переваги, які  вони надають.
 
Ось і мережа магазинів “Люсі”, які можна знайти у ТЦ “Реал” (вул. В.Перспективна,20) та “Лісова пісня” (вул.Пашутінська,55), стали партнерами ПриватБанку, підтвердивши актуальність та зручність цих програм.
 
“Ми нещодавно долучились до програм “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка”  та “Бонус Плюс” ПриватБанку, - розповідає Юрій Савченко, власник мережі магазинів “Люсі”. - Ми пропонуємо нашим клієнтам не лише зручну розстрочку, але ще й приємний та вигідний Бонус - 5% на кожен придбаний товар. І вже задоволені результатами співпраці. Останнім часом ціни на товар значно зросли, і придбати омріяну сукню чи костюм, оплативши всю їх вартість,  стало проблематично. Тим більше, що наші клієнти - це в основному молодь. А які у них заробітки? Стипендія. Співпраця з ПриватБанком дала нам змогу не лише не втратити свої постійних клієнтів, але й залучити нових. Це дуже гарна підтримка як для наших відвідувачів, так і для нас, підприємців, особливо у такий нестабільний час”.
 
“Дякуючи програмі “Оплата частинами”  я маю змогу придбати омріяні обновки та подарунки до свята весни, - ділиться враженнями кіровоградка Олена Огоренко. - Я вже давно все спланувала, але зібрати потрібну суму завжди важко. Коли товар якісний, він коштує не дешево. А ще й такий ріст цін останнім часом. Та я вже не переймаюсь високими цінами. За декілька місяців виплачу придбаний товар, але подарунки і собі і рідним зроблю вчасно”.
 
Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні, товари, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісу “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.
 
“Сьогодні нашими партнерами у сервісах “Оплата частинами”. “Миттєва розстрочка” та “Бонус плюс” стають все більше підприємств торгово-сервісної мережі регіону, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить суттєве збільшення доходів”.  
 
Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.

Коментарі