ПриватБанк допомагає своїм парнерам збільшити товарообіг та прибутки

ПриватБанк пропонує своїм партнерам ряд унікальних послуг, які в рази збільшують кількість клієнтів, товарообіг, і я к наслідок - прибутки.


Підприємства торгівельно-сервісної мережі можуть стати партнерами ПриватБанку та суттєво збільшити кількість продаж, приєднавшись до програм “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”.


Магазин сучасної цифрової та комп’ютерної техніки “Ф5” , що по вул. В.Перспективній, 50 (біля готелю “Київ”) приєднався до приєднався до славної когорти партнерів ПриватБанку та став учасником програм “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”.


Відтепер кіровоградці, власники карток ПриватБанку, можуть купувати мобільні телефони, ноутбуки та планшети не переймаючись їх вартістю. Досить вибрати потрібний гаджет та оплачувати його частинами протягом року, не переплачуючи при цьому ні копійки.  Крім того, для власників карток ПриватБанку створено ще додаткову перевагу – вони отримають бонус від вартості оплати 6% за програмою "Бонус Плюс". Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій точці, яка бере участь у програмі "Бонус Плюс", а це більше 25 тис торгових точок по всій Україні. з яких 1,5 тис - у Кіровоградській області.


“Ми приєднались до програм “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”  нещодавно, але вже відчули позитивні  результати нашої співпраці по середньому чеку, - ділиться враженнями Сергій Гарькавий, власник магазину цифрової техніки “Ф5”. - Кількість задоволених клієнтів збільшилась в середньому на 20 відсотків. Адже товар змогли придбати і ті кіровоградці, які не могли одразу сплатити всю вартість чи то ноутбуку, фотоапарату чи мобільного телефону. А ще всіх радує бонус 6% вартості придбаного товару”.


“Долучитись до сервісів  “Оплата частинами”,  “Миттєва розстрочка” ПриватБанку можна не лише у відділенні, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Будь-яке торгівельно-сервісне підприємство може самостійно стати партнером ПриватБанку, підключивши сервіси у Приват24”.


Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.


За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомили в прес-службі банку, сервіс «Оплата частинами» сьогодні працює в більше ніж 30 000 торговельних точок.

У Кіровоградської області більше 1,5 підприємств  підключились до програми “Оплата частинами”.

Коментарі