Зберегти найцінніше кіровоградцям допоможе ПриватБанк

Не за горами сезон літніх відпусток.  Хто мріє про море, хто про гори, але всі мріють про  подорожі. Аби щасливий відпочинок не затьмарили думки про безпеку найцінніших речей,  ПриватБанк пропонує кіровоградцям зберігати найцінніші речі у банківських сейфових скриньках.

Орендувати сейфові скриньки  можна не лише на час своєї відсутності, але й  для постійного зберігання цінних речей, що дозволяє уникнути їх крадіжок. Домашній сейф не може гарантувати безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Крім того, розміщення надійного сейфа в помешканні вимагає істотного перепланування приміщення і значних витрат. Приватні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам надійно захищені сейфи для зберігання цінностей: кожен депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків, - розповідає Оксана Пасічніченко,  керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші сейфи мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки”.

ПриватБанк пропонує обрати не лише розмір сейфу, але й термін його оренди.Крім того, у разі необхідності, можна особисто контролювати список осіб, у яких буде до них доступ.  Можна надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі або укласти тристоронній договір оренди - в такому випадку клієнт може мати доступ до сейфу лише спільно зі своїм партнером. ПриватБанк гарантує таємницю відомостей про клієнта та наявність у нього сейфа.

“Це дуже зручна послуга, - ділиться кіровоградка Наталія Скалецька, - я неодноразово користувалась сейфовою скринькою ПриватБанку - і як вирушала на відпочинок, і для зберігання важливих паперів. Я була впевнена, що з моїми цінностями нічого не трапиться, і тому спокійно подорожувала не переймаючись думками, а що там вдома, чи бува ніхто не вирішив зайти до помешкання та перевірити чи є чим поживитись. Час зараз не дуже легкий, а охочих до чужого добра вистачає”.

“Вартість оренди сейфа залежить від терміну, а також розміру скриньки. Оренда невеликої скриньки  для зберігання документів чи коштовностей обходиться в середньому 10 гривень на добу, - додає Оксана Пасічніченко. - Кіровоградці можуть звернутись до регіонального управління, що знаходиться за адресою: вул.Преображенська, 26/70, до віддліення Богдана Хмельницького (вул.Преображенська, 2), відділення №25 (вул.В.Перспективна,8) та до VIP-центру (вул.50 років Жовтня 1а)”.
VIP-клієнти ПриватБанку можуть скористатись орендою сейфів в ПриватБанку (Європа), де вони зможуть зберігати: конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності. Сейфові сховища відповідають положенню про вимоги щодо технічного стану та організації охорони приміщень банків Латвії. Банк забезпечує повне збереження майна і гарантує забезпечення таємниці відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом. Персональний менеджер VIP- клієнта надасть повну консультацію щодо оренди сейфових скриньок у ПриватБанку(Європа).

Коментарі