Отримані грошові перекази кіровоградці примножують на депозитах ПриватБанку

З початку нинішнього року жителі області отримали у ПриватБанку  126,3 млн грн грошових переказів, з яких 10 млн залишили на депозитних рахунках Банку.

“Майже 9 тис жителів області скористались сервісами ПриватБанку для отримання грошових переказів у нинішньому році, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми гарантовано виконуємо взяті на себе зобов’язання по виплаті отриманих коштів як у національній, так і у іноземній валюті. Крім того, наші клієнти можуть уникнути черг до кас для того, щоб отримати чи відправити кошти. Достатньо скористатися послугою банкомату або терміналу, і вже через лічені хвилини отримати або надіслати готівку через ту чи іншу міжнародну систему  грошових переказів”.

Сьогодні ПриватБанк пропонує скористатись 7 системами термінових грошових переказів: PrivatMoney, Western Union, MoneyGram, Unistream, Coinstar, Золота Корона, Contact та отримати чи відправити грошові перекази за кордон. Системи PrivatMoney і Western Union допоможуть швидко та зручно переказати кошти друзям чи родичам у межах країни.

“З початку року 800 жителів області розмістили отримані перекази, а це 10 млн грн на депозитних рахунках ПриватБанку, - додає Сергій Тюкаєв, керівник Направлення Заощаджень Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нам довіряють, а це найцінніше надбання нашой фінансової установи. Ми пропонуємо не лише привабливі умови розміщення грошей на депозит, але й нашу стабільність та надійність. Крім того, в умовах шаленої інфляції зберігати заощадження вдома - це прямий шлях до обезцінювання совїх статків. Аби фінанси не стали  “пасивами”, їх потрібно вкладати на банківські депозити під привабливі відсоткові ставки”.

“Не один раз я користувався послугами ПриватБанку для отримання грошових переказів, - розповідає кіровоградець Олег Нікітін. - Одного разу спеціалісти банку запропонували отримані кошти розмістити на депозит під гарний відсоток. Про надійність банку досить і говорити, тому зразу погодився на пропозицію. Тепер буду не лише накопичувати, але й примножувати статки. Дійсно зручно. А ще, я вже навчився все робити самостійно, освоїв роботу і з терміналом і з банкоматом. Тепер можу отримувати кошти і в вихідних, і в свято, і навіть вночі. Відверто скажу, співпраця з Банком приносить задоволення, справжня європейська якість”.

У разі, коли клієнт не знає, яким чином скористатись дистанційним обслуговуванням, працівники ПриватБанку проведуть навчання і покажуть кожному як зручно користуватись нашими сервісами в Приват24 чи навчать роботі з терміналами самообслуговування.  З 2013 року в терміналах існує можливість відправити перекази по системі Золота Корона. Вже на початку 2014 року, для покращення обслуговування клієнтів, ПриватБанк реалізував можливість отримувати та надсилати перекази в терміналах самообслуговування за системами  Contact та Coinstar. Тобто, сьогодні кожен клієнт може отримати та надсилати перекази використовуючи більшость систем міжнародних переказів і в терміналах самообслуговування.

У Кіровоградській області працює понад 178 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 61 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

ПриватБанк постійно працює над покращенням надання послуг нашим клієнтам та робить все для того, щоб максимально спростити інтерфейс отримання та надсилання переказів для клієнтів у каналах самообслуговування. Більш детально про умови надання та вартість послуг по отриманню та відправці переказів ви можете дізнатись на сайті.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі