Кіровоградці отримали унікальну можливість ознайомитися зі всіма зразками купюр української гривні

Нова унікальна послуга стала доступна клієнтам ПриватБанку.


Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, відтепер кожен бажаючий може безкоштовно ознайомитися зі зразками купюр національної валюти в терміналі самообслуговування. Тут представлено всі номінали купюр української гривні останнього зразка.

“Досить лише зайти в меню "Інформація про ПриватБанк"  і там можна не лише ознайомитись із зразками купюр, - розповідає Наталія Чебикіна, керівник направлення "Касове обслуговування" і "Клієнт-менеджери" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Маючи перед очима зразки всіх купюр, кожен може звірити їх зі своїми, які викликають сумніви щодо достовірності”.


“Сьогодні прийшла до відділення ПриватБанку аби перевірити купюру, яку отримала на ринку, щось вона мені не сподобалась, - ділиться враженнями кіровоградка Людмила Забеділіна. - Клієнт-менеджер показала мені як  зручно та легко зробити це в терміналі. Не тільки отримала задоволення, але ще й зекономила час, адже не стояла в черзі до каси Банку”.

На сьогодні в Україні працює більше 9300 терміналів самообслуговування ПриватБанку, встановлених як в банківських відділеннях, так і в популярних торгово-розважальних центрах, що дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці України. Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна отримати найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

У Кіровоградській області працює понад 166 банкоматів, 193 термінали самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Чотири відділення працюють без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/7 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та  по вул.Леніна,77.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі