ПриватБанк запрошує кіровоградців до Ковалівського парку

16 травня ПриватБанк запрошує кіровоградців приєднатися до «зеленого» суботника. Кіровоградська мерія запропонувала співробітникам та клієнтам ПриватБанку навести лад на території Ковалівського парку.


Наразі, на карті України з'являться нові зелені листочки – саме так на сайті всеукраїнського суботника, який щорічно проводить ПриватБанк, позначено місця його проведення в понад 1 500 українських міст. 16 травня в ході всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку будуть прибирати й озеленювати найпопулярніші серед містян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть 2 500 відділень банку по Україні. Підтримати ж ініціативу банку можуть всі охочі.

«Ми запрошуємо отримати повний драйв від суботника та гарний настрій як співробітників банку, так і решту містян, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це прекрасна традиція, і вона щороку знаходить все більшу підтримку в країнi».

Торік у суботнику взяли участь понад 150 тисяч осіб з 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. У рамках «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття. Разом з банком проводять суботники великі підприємства, серед яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи та футбольні клуби.
У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо вiдвiдати сайт суботника nasubotnyk.com.ua, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати на номер 3700.

Коментарі