ПриватБанк вийшов на європейський суботник


 IMAG1947.jpg

16 травня традиційний День Європи в Україні співробітники і клієнти ПриватБанку відзначили грандіозним національним суботником, в ході якого очистили від сміття найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стали 2 500 відділень банку по всій Україні. А підтримали ініціативу банку не тільки його клієнти та партнери, але й мешканці українських міст і сіл.

“Європейське майбутнє країни це не тільки економічні реформи і вихід на західні ринки, насамперед це ставлення до свого дому і міста, тому ми вже 11 років поспіль запрошуємо наших співробітників, всіх бажаючих разом зробити наше місто чистішим та зеленішим, - говорить голова правління Приватбанку Олександр Дубілет. - Там, де люди щиро прагнуть зробити чистішим, насправді стає чистішим - з кожним роком нам доводиться прибирати і вивозити все менше сміття".

Сонячний весняний  день сприяв гарному настрою та надихав на працю співробітників всіх відділень ПриватБанку Кіровоградщини.  Чистішими стали всі районні центри та селища, де працюють відділення ПриватБанку. Армія кіровоградских банкірів, майже 200 співробітників разом зі своїми сім’ями, прибирали популярну серед городян зону відпочинку - Парк Ковалівський.

"У цьому році міська влада доручила нам навести лад у популярному серед городян Ковалівському парку, - розповідає  Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Працювали всі на совість. Ми добросовісно не лише ведемо бізнес, але й працюємо. До будь-якої роботи ми ставимось з відповідальністю. Тепер кіровоградці із задоволення будуть проводити вільний час у чистій парковій зоні, а нам приємно було попрацювати разом усім колективом та допомогти міській владі зробити наше місто ще чистішим та привабливішим”.


В цьому році у суботнику ПриватБанку взяли участь понад 30 тисяч осіб з 1 120 міст України. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано майже 300 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1200 тонн сміття. Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств і компаній, в числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи і футбольні клуби.

Коментарі