Кіровоградці можуть оплачувати комунальні послуги у терміналах ПриватБанку з картки будь-якого банку

image2.JPGВласники пластикових карток MasterCard, Visa будь-яких українських та іноземних банків можуть проводити будь-які банківські операції, користуючись мережею терміналів самообслуговування ПриватБанку.  
На сьогодні на Кіровоградщині для послуг клієнтів  працює більше 340 терміналів самообслуговування ПриватБанку, встановлених як в банківських відділеннях, так і в найдоступніших громадських місцях, що дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці області. Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна отримати найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.


“Доволі часто я користуюсь послугами ПриватБанку, але лише нещодавно спробувала оплатити комунальні послуги та придбати квиток на поїзд через термінал, - розповідає кіровоградка Тетяна Соколенко. - Навіть не думала, що це так швидко, легко та зручно. Особливо сподобалось, що коли купуєш квитки, на екрані пропонується зображення потяга, і я маю можливість сама обрати і вагон і зручне місце”.
“Клієнти інших банків можуть  оплачувати рахунки чи купувати квитки через термінали самообслуговування ПриватБанку як готівкою, так і за допомогою пластикової картки іншого банку, - розповідає Наталія Коваленко, керівник направлення Розвиток і контроль  банкоматної і термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Клієнту досить лише підтвердити вхід, ввівши пароль, який буде відправлено на мобільний телефон”.
У Кіровоградській області працює понад 180 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 61 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.
ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі