ЮніорБанк нагородив найкращих за професією

29 квітня ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку нагородив переможців  заключного етапу конкурсу творчих проектів-презентацій “Моя майбутня професія”, який проходив у Кіровоградському машинобудівному коледжі Кіровоградського національного технічного університету.  Конкурс проводився в рамках проведення спільного проекту ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку та машинобудівного коледжу. Найкращі творчі проекти-презентації студентів-першокурсників оцінювало найавторитетніше жюрі до складу якого увійшли і представники ПриватБанку.

“Така співпраця приносить не лише користь, але й задоволення, - розповідає Марія Царенко, керівник відділення №57 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Дуже приємно бачити, що підростає достойне покоління, яке не лише мислить по новому, але й уміє конструктивно вирішувати будь-які проблеми”.




І місце вибороли  студенти групи Т 14 1/9 Васильєва Анастасія та Рісков Єгор, які отримали від ЮніорБанку грошову премію у розмірі 1000 грн.

 











За зайняте ІІ місце грошову премію у розмірі 500 грн отримали студенти групи        К 14 1/9 Циганаш Павло та Хільченко Тетяна. 








Грошову премію у розмірі 300 грн за зайняте ІІІ місце отримав студент групи  І 14 1/9 Чорнобров Владислав  

“З ЮніорБанком ми стали друзями давно, - розповідає Владислав Чорнобров. - Минулого року влітку я проходив практику у головному відділі при мідл-офісі. Скажу відверто, сподобалось. Я навчився дисципліні, саморганізації та зрозумів,  що зароблені самостійно кошти найцінніші і витрачати їх потрібно з розумом”.

ЮніорБанк став справжнім другом для майже 4 тисяч молодих людей Кіровоградщини.

Навчання в БізнесШколі, екскурсії, цікаві заходи та конкурси виховують впевнених в собі, гармонійно розвинених особистостей, які в недалекому майбутньому стануть українською елітою.

Коментарі