ПриватБанк фінансує сiльськогосподарський бізнес Кіровоградщини



podsolnuh-maslo.jpgПриватБанк і товариство з обмеженою відповідальністю "Ойл Компані" уклали угоду про виділення кредитних коштів загальним обсягом майже 2млн грн. Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть використані компанією на закупівлю сировини та розвиток бізнесу.
"Ми співпрацюємо з ПриватБанком не один рік,  - говорить директор підприємства Ілля Бокарєв. - Приємно зазначити, що це один з небагатьох в Україні банків, в якому можна отримати фінансування без бюрократії і на доступних та прозорих умовах. Це важливо, коли кошти потрібні для розвитку бізнесу, коли рахується і прогнозується кожна гривня".

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, кредитами банку вже користуються понад 146 тисяч компаній і підприємств України.

"Ми один з небагатьох банків України, які продовжують кредитувати бізнес, розуміючи всю важливість та необхідність підтримки бізнесу в складних умовах сьогодення, - говорить директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Будь-який наш корпоративний клієнт має змогу отримати доступний кредит, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта".

Сьогодні ПриватБанк пропонує бізнесу унікальну послугу - фінансування через надання безресурсних гарантій "Гарантований платіж". Принципово нова для України система фінансування бізнесу дозволяє підприємству залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою лише 4% річних. Така послуга банку може використовуватися в 65% платежів клієнтів. Користування послугою «Гарантований платіж» надає змогу оплатити товар частково чи повністю за рахунок наданого банком ліміту фінансування, укладати контракти без попередньої оплати. Підприємство продовжує працювати, не тільки не знижуючи оборотів бізнесу, але й здешевлючи вартість свого товару.

Задля підтримки агровиробника ПриватБанк пропонує купувати сільськогосподарську техніку за схемою фінансового лізингу, яка надає ряд переваг. А це і адаптований графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу, і  можливість оплати техніки частинами за рахунок прибутку від її використання, при цьому не виводячи з обігу всі 100% вартості покупки, і відсутність додаткової застави для залучення фінансування.  Клієнти, які придбали техніку у лізинг, економлять на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту з ПДВ та збільшенні витрат на суму відсотків і комісій. При цьому банк ще й захищає майно, адже на предмет лізингу не можна накласти арешт або звернути стягнення.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОЙЛ КОМПАНІ» (м.Світловодськ Кіровоградська обл) працює на ринку з 2005 року і займається оптовими поставками сільськогосподарської продукції.

Коментарі