Яндекс.Заправки: ще 200 000 літрів зі зніжкою

ПриватБанк і MasterCard продовжують акцію для користувачів програми Яндекс.Заправки. Власники карток MasterCard ПриватБанку зможуть і далі отримувати бонуси при використанні програми «Яндекс.Заправки»: за кожен літр, придбаний у Заправках за допомогою такої картки, їм перераховувалася одна гривня на рахунок «БонусПлюс». Загальний бонусний фонд акції тепер становить 200 000 гривень.

Також Яндекс і ПриватБанк підбили перші підсумки роботи програми Яндекс.Заправки. За два місяці українські користувачі заправилися за її допомогою 8000 разів і залили у баки машин 110 000 літрів пального. У Заправок близько 20 000 завантажень із Google Play і App Store.

Яндекс.Заправки було запущено в партнерстві з ПриватБанком і MasterCard. Власники карток MasterCard Приватбанку отримують бонус при використанні додатка: за кожен літр, куплений в Заправках за допомогою такої карти, їм перераховувалася одна гривня на рахунок «Бонус Плюс». Загальний бонусний фонд становив 100 000 гривень, але за два місяці він закінчився. Це сталося швидше, ніж планувалося, тому до акції додали ще 200 000 гривень.

Яндекс.Заправки з'явилися 22 квітня 2015 року в Україні, в інших країнах цієї програми поки що немає. Зараз за її допомогою можна заправитися на 1300 АЗС по всій країні. Заправки доступні для телефонів на базі iOS та Android українською і російською мовами.

Детельніше про умови акції на http://fuel.pb.ua



Коментарі