“Ми - українці” вчергове стверджують ЮніорБанк та учні 25 кіровоградської школи

1-Б.jpgУчнівський колектив ЗОШ №25 - природничо-математичного ліцею, за ініціативи  ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку  провели конкурс фотознімків “Ми - українці”.

Кожен клас ліцею повинен був надати найкомпетентнішому журі фотознімки свого колективу у патріотичному стилі. Найвдаліші фото розмістили на сайті школи, де членом жюрі міг виступити кожен бажаючий та лайкнути найкраще фото на його погляд. україна - це ми.jpg

“Вже не один рік ми співпрацюємо з ЮніорБанком, і вдячні всім, хто має відношення до його створення, - розповідає Лілія Матяшова, директор навчально-виховного комплексу ЗОШ №25 - природничо-математичного ліцею. - Це надзвичайно корисний та  потрібний проект. Наші діти отримують практичні знання з азів фінансової грамотності, приймають участь у числених проектах, конкурсах, бізнес-квестах та екскурсіях. У них загораються очі, коли вони лише чують про ЮніорБанк. А тут такий чудовий задум - і виховний, і патріотичний та ще й з мистецьким натяком. Звичайно ми підтримали цю ініціативу”.

DSCF5860.JPGМайже тиждень ліцей жив проектом “Ми - українці”. Ідеї патріотичних знімків вирували серед учнів, педагогів та навіть батьків. Усі прагнули здобути перемогу та отримати найбільше лайків за свої патріотичні фото.
IMG_4706.JPG

Найбільшу кількість лайків та заслужену  перемогу отримало патріотичне фото учнів 9-Б класу.  
Я-патріот України_2.jpg
“Це було супер! - ділиться враженнями від проекту Іван Шульгін, учень 9-Б класу. - Чи не вперше ми отримали задоволення не від призу, хоча і він чудовий - відвідування боулінг-клубу разом з ЮніорБанком, а від самого процесу.  Ми довго радились, обговорювали всі подробиці. Серйозно підійшли до кожного нюансу, кожної подробиці. Тому і перемогли”.

_DSC0290.JPG

Для того, щоб стати учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ.  ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.

 

Коментарі