Картку з зображенням свого підприємства або його логотипом кіровоградці можуть безкоштовно отримати у ПриватБанку

ПриватБанк пропонує кіровоградцям отримувати заробітну плату на картки, виготовлені за власним дизайном.

Як повідомила прес-служба, ще в грудні 2013 року ПриватБанк вперше в Україні почав випуск карток з індивідуальним дизайном. Кожен клієнт може обрати для себе дизайн із галереї ПриватБанку, або замовити карту за власним дизайном. Відтепер у галереї дизайнів карток ПриватБанку може з’явитись картка з дизайном логотипу або фото кіровоградських підприємств, організацій чи установ, які мають чим пишатися і бажають розповісти про себе всій Україні.


“Ми пропонуємо нашим клієнтам унікальну послугу - заробітні картки з індивідуальним дизайном, - розповідає Олена Корж, керівник Направлення по залученню та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Уявіть на хвилинку, який чудовий дизайн могла б мати банківська картка для співробітників вашого підприємства, вона була б пізнавана усіма. Наприклад, із зображенням вашого підприємства чи його логотипу. Тут вже наскільки працює ваша фантазія чи бажання прорекламувати підприємство, виробництво, продукцію тощо”. карта с инд Харьков.jpeg


Дизайн таких карток можна створювати самостійно. Картка з індивідуальним дизайном має всі переваги звичайної зарплатної картки:
  • зняття готівки без комісій через будь-який банкомат на території України;
  • бонуси до 20% за купівлі в мережі «Бонус Плюс»;
  • оплата покупок у магазинах України, за кордоном та в Інтернеті.

Щоб стати щасливим власником картки із індивідуальним дизайном, достатньо оформити зарплатний проект у ПриватБанку. До речі, уже сьогодні  820 комерційних підприємств, що складає 22,5% всіх небюджетних організацій Кіровоградщини,  отримують заробітну плату у ПриватБанку. На сьогоднішній день більше 23 тис жителів області з задоволенням користуються зарплатними картками та послугами найбільшого в державі Банку.  

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн.).

ПриватБанк завершив 2014 рік з чистим прибутком у розмірі 749 млн грн.

Коментарі