ПриватБанк подвоїв обіг еквайрингової мережі на Кіровоградщині



0_fb4ba_400d6e1c_XL.jpg


Мережа АЗС ЗАТ "РУР ГРУП С.А." відтепер пропонує своїм клієнтам оплату послуг і товарів через термінали, приєднавшись до єквайрингової мережі ПриватБанку. Сьогодні кожен водій зможе спробувати зручність, мобільність та доступність розрахунків за придбане паливо чи інші продукти банківськими платіжними картками.

Протягом першого півріччя 2015 року Кіровоградська філія ПриватБанку практично практично подвоїла обіг у своїй еквайринговій мережі, яка на сьогоднішній день налічує більше 2500 терміналів.

Протягом першого півріччя 2015 року Кіровоградська філія ПриватБанку практично практично подвоїла обіг у своїй еквайринговій мережі, яка на сьогоднішній день налічує більше 2500 терміналів.

Еквайринг - це можливість приймати до оплати платіжні карти в торгівельно-сервісній мережі. ПриватБанк встановлює обладнання, яке дає можливість приймати до оплати платіжні карти і уникнути розрахунків готівкою. Послуга Еквайринг вигідна і зручна як для підприємства (зниження ризиків виникнення фінансових втрат і помилок персоналу, скорочення витрат на інкасацію), так і для клієнта, який може вибрати вигідний для нього спосіб оплати і не ризикувати готівковими коштами. До того ж, при оплаті по карті не має значення в якій валюті вона відкрита - конвертація відбувається автоматично.

Значне зростання популярності у жителів Кіровоградщини безготівкових розрахунків викликане суттєвим розширенням мережі терміналів, а також впровадженням сучасних міні-терміналів, які дозволяють приймати оплату по картках через мобільні телефони.

"Ми допомагаємо нашим партнерам - підприємствам торгівельно-сервісної мережі не лише покращити умови ведення бізнесу, ,- розповідає Євген Яковов, керівник направлення Еквайринг Кіровоградської філії ПриватБанку . - Але й  підняти середній чек на 28,6%, надавши можливість клієнтам оплачувати послуги платіжними картками. Крім того, у найближчий період тенденцією ринку буде збільшення частки розрахунків через мобільні платформи - смартфони, міні-термінали, якими активно починає користуватися малий бізнес".

У ПриватБанку найбільший в Україні досвід (17 років) на ринку платіжних карт і еквайрингу.


Найбільша інфраструктура - 110 тис. POS-терміналів, що складає більше 51% ринку України, через які проходить більше 5 млрд грн у місяць.
У Кіровоградській області у торгівельно-сервісній мережі працює 2550 терміналів, 1281 з яких обслуговують клієнтів з програмою Бонус Плюс та 914 - з програмою Оплата Частинами.


ЗАТ "РУР ГРУП С.А." утворено в 1998 році і є одним з найбільших операторів на ринку нафтопродуктів Кіровоградської області.
За час свого існування, компанія побудувала найзручнішу автозаправну мережу з двадцяти чотирьох АЗК, розташованих на основних магістралях Кіровоградської області. На автозаправних комплексах впроваджено проект по заправці автомобілів за допомогою зручних смарт-карт і банківських терміналів, працює система вигідних знижок для покупців, а також надаються послуги доставки нафтопродуктів бензовозами в дрібнооптовому форматі. На всіх АЗК компанії “РУР ГРУП С.А.” клієнтам надаються моторні, трансмісійні та гідравлічні масла, а також мастила, гальмівні та охолоджуючі рідини. Клієнти можуть не тільки цілодобово отримувати якісні нафтопродукти, а й купувати продукцію в широкому асортименті в сучасних міні-маркетах “Заправка”, що працюють на АЗК області цілодобово. ЗАТ "РУР ГРУП С.А." - Якість палива, доступність ціни.

Коментарі